Mai mult ca sigur dacă vrei un telefon fără abonament îl găsești mult mai ieftin pe eMAG
Telefoanele FARA abonament nu se iau de la Orange sau orice alt provider de GSM, din doua motive
1. nu au deloc sau foarte putine modele in oferta (ei pur si simplu vor sa te atraga la abonament, asa ca iti dau telefoane bune sau foarte bune la pret foarte mic, daca faci abonament)
2. sunt mai scumpe, chiar mult mai scumpe, mai ales decat promotii la magazine care nu vand cu abonament (am vazut promotie la S9+ la eMAG... versiunea cu 256G storage, cu 2800lei)
iar Orange phone credit (sau orice oferta/serviciu) poti sa il folosesti binemercic si cu un telefon luat din alta parte
Serviciile sunt gandite in asa fel, ca ei sa te prinda la contract de 2-3 ani, oferindu-ti si un telefon gratis, care se deduce oricum din pretul abonamentului.
De aceea pun telefoane foarte bune, doar pe contract.
Poti dar nu stii tu ce sa ceri. La unele telefoane scrie si pretul fara abonament. Am luat un telefon "numai la abonament" la liber dupa ce am intrebat cat este pretul la liber si sa raman la abonamentul pe care il aveam deja. Si l-am luat. Incearca si tu varianta asta, că merge.
Daca stie cum sa ceara il poate lua si la liber. Daca totusi are un abonament. Am dat 660 de lei din mana ca sa raman la abonamentul actual de 7 euro. Telefonul era pentru 14 euro abonament lunar si dadeam doa 45 de euro la inceput. Daca mergi pe mana lor platesti telefonul de 2-3 ori in 2 ani de abonament.
Ba chiar am observat ca scrie si pretul intreg pe langa cel de abonament si i-am intrebat. Dar ei au sustinut ca nu se poate. Poate ca nu am stiut eu sa insist...
Pentru ca e pe abonament/cartela, NU PE TELEFON, chiar daca il operezi de pe telefon...
mai exact E VORBA DE CONTRACT SI FACILITATILE CONTRACTULUI, cum il accesezi e treaba ta, e ca si cum ai chema uber de pe telefon, dar poti sa il chemi de pe un emulator Android cu, contul si cardul tau bancar bagate in el
PS. acum nu stiu detalii, dar ma indoiesc de mi se indoaie ca ei nu vor ca tu sa platesti bani la el pe un serviciu, doar ca nu ai si luat telefon de la ei
totusi, TOTUSI, cand e vorba de Orange, nimic nu e absolut imposibil!
anonim_4396 întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: