Xiaomi dacă vrei ceva nou, Honor dacă ești obișnuit cu software-ul celor de la Huawei.
Motorola nu are bloatware? Ha! Bună glumă. Nu are android stock în totalitate, și-au băgat și ei nasul în acea interfață. Doar la Nokia și Google Pixel găsești android stock.
Au decat miux, sau ceva de genul. Poate fi dezinstalat cu usurinta si nu este altceva decat interfata de costumizare. Tocami de asta castiga teren in fiecare an in fata competitie. Cu siguranta xiaomi/oppo/realme, sunt in fata ca nr de vanzari, dar Motorola musca din felie de la an la an.
Nu sunt fan, îmi place doar seria Razr care întrece Samsung.
Cat de mult conteaza pozele pentru tine?
Intreb mai ales pentru ca vii de la P30, care facea poze de top la vremea lui, si inca nici acum nu stau rau, spun asta pentru ca am inca un P10 Plus functional.
Ce buget maxim ai?
Xiaomi de la modelele ieftine si pana la cele de mijloc (aprox 600 euro) are 2 probleme:
1) modemuri de rahat, pierd des semnalul WiFi, se deconecteaza de mai multe ori pe zi timp de cateva secunde.
2) autofocusul e doar pe hartie (in special la cele sub 250 euro, dar si 10T Pro sau 11T Pro au avut probleme).
Honor inca nu am avut, dar am vazut ca se plange multa lume de calitatea pozelor pe modelele ieftine, si chiar si cele pe la 2500 RON.
Si din ce observ, procesoarele merg in jos.
Daca iti permiti, mergi pe Realme 9 Pro+,
sau pe Realme GT2 / GT2 Pro, sau 11Pro+.
https://www.youtube.com/watch?v=roYEz2HHbbE
Detin GT2 Pro, tatal mau are 9 Pro+, ambele sunt bijuterii si au avut un pret decent.
PS: Poze de top gasesti doar la Samsung pe modelele mai scumpe,
la Huawei, si la Pixel 7 Pro / Pixel 6a.
Telefoane de aruncat "Xiaomi și Honor" își pierd repede din viața, îți recomand Samsung Sau IPhone!
Ai folosit măcar unul din acele brand-uri pentru a-ți permite să spui asta? Eu folosesc Xiaomi de ani buni, și uite că nu l-am aruncat sau înlocuit.
Nu esti fan dar spui adevarate postulate?
Care e mai "tare", Nvidia sau AMD?
Cam asa e si aici, niciodata nu a existat unul mai bun ca altul, la o anumita perioada cate un brand vine cu cateo inovatie, alteori vine alt brand etc
Paeki întreabă: