Cumpără un Huawei p smart. Ii super bun. Nu se pare mai bun decât un j7
Pentru că toată lumea are Samsung și iPhone, eu mi-am luat Xiaomi Redmi Note 5(chiar dacă este slab la cameră).
Poți să iei un Nokia, Huawei, sau LG.
Erori apar și la cele mai scumpe telefoane. Eu unul am vrut să fiu diferit.
Sincer sa fiu J7 e un telefon bun daca te referi la aplicatiile de zi cu zi, gen facebock sau insta, dar daca vorbim pe partea de gaming telefonul nu prea straluceste chiar daca are 3 GB acesta nu este optimizat pentru jocuri mai puternice ca Pubg sau jocuri mari. Nu zic ca se blocheaza, dar mai laguieste si daca esti gamer pasionat si nu suporti nici cele mai mici greseli asta o sa fie o problema pentru tine. Ce sa-ti mai zic decat ca telefonul se misca super bine si face poze decente si cel mai important are o baterie de 3600 mmah care iti spun 100% e perfecta pentru el si te tine 1 zi intreaga stand pe el normal. Daca vrei un telefon mai bun pe partea de gaming iti recomand Huawei p10 lite care are 4GB ram si se misca mai bine in jocuri mari, dar are o baterie mai mica. Deci mai pe scurt ( iti place gaming-ul? nu-l cumpara / vrei un telefon bun in viata de zi cu zi? cumpara-l.
Eu as recomanda S-urile, am avut A si n-am fost prea multumita. Iar J-urile nu-s cine stie ce.
J7 nu este un telefon prost, componentele sunt ok, AALTA este problema.Ca veste MUUULT prea scump pentru ce specificatii are.Adica cat ai da pe un J7 2017 iti iei un Xiaomi si mai frumos SI MAI BUN
Http://imgur.com/gallery/OQmq2oT
Eu am făcut poza cu Xiaomi Redmi Note 5 global version. (Redmi Note 5 AI de pe gsmarena).
De departe se vede bine; dar de aproape se vede foarte pixelat.
În rest merge strună pe net, bateria ține 9-10 ore de utilizare intensă (3 zile utilizare medie). Culorile sunt bune (dar nu și cele de la cameră); vizibilitate foarte buna chiar și în lumina soarelui; ecran mare la fel ca și telefonul (la blugi ai ocazia să-l rupi).
Sunetul mai este slab la el. Unele videoclipuri de pe YouTube se aud bine, și nu pot să țin volumul la maxim; altele vreau să le aud mai tare și nu pot... Este mai bine așa, mai sănătos pentru urechi. Difuzorul se aude bine.
Semnal bun. Aveam 2 liniuțe unde altele se închideau în timpul convorbirii sau nu se auzeau.
Puteam la banii aceștia să iau un S7 edge la sh și care arata bine. Dar era slab pe baterie, și nu îmi plăceau marginile pentru că erau prea evidențiate. Și acesta este puțin curbat; dar îl țin în mână fără grija că pot să apas din greșeala pe ecran.
Vine cu husă cauciucată.
Folie de sticlă am cumpărat de aici: https://www.temperedglass.ro/folie-sticla-xiaomi-redmi-note-5-pro
Da, am luat pentru Note 5 PRO; pentru că nu se potrivea perfect la găuri cea pentru Note 5.
Caută să cumperi Xiaomi Redmi Note 5 global version. Să nu cumperi versiune chinezeasca sau altceva-pentru că este posibil sa ai probleme cu semnalul.
I-am setat și protecția pentru ochi că nu îmi plăcea albul acela intens.
Poți să înregistrezi convorbirile, activitatea de pe ecran, și are funcție și de reportofon (toate din softul lui). Să-l actualizezi fără grijă.
Cablul usb este cam scurt; dar nu o să îl folosești prea des pentru că se descarcă greu și se încarcă de la 0% la 100% în 2, 5 ore; in afară de faptul că nu o să mai folosești pc-ul la fel ca mine. :)