| RAY a întrebat:

Atatea modele de Samsung sunt a, j, s etc. Din astea care e mai bun?

18 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nici unul iphone e cel mai bun

| immaBeast a răspuns:

Adevarat, atatea modele...sa ai de unde alege. laughing
Daca te respecti si iti permiti sa bagi mana adanc in buzunar, baga-te direct la Galaxy Note 5, un telefon de nota 1000.
Daca nu prea iti permiti sa platesti mult pentru un telefon, eu iti recomand Galaxy s5, inca este un telefon bun.

| MrLucas a răspuns:

De la Samsung s-urile si note-urile sunt cele mai ok.
Cat despre iphone, nimeni nu contesta calitatea exemplara, insa cei care vor inovatie, control si customatizare maxima trebuie sa se orienteze catre altceva.

| RAY explică (pentru MrLucas):

Eu vreau un smartphone cat de cat ok nu iphone ca n-am banii pentru el, ce imi recomanzi?

| MrLucas a răspuns (pentru RAY):

Pai spune-mi de ce suma dispui si ce asteptari/preferinte ai.

Depinde ce pretentii ai, eu unul nu l-as cumpara.Touchwiz-ul celor de la Samsung avea mari probleme, ei doar in trecutul apropiat au reusit sa il mai aduca pe linia de plutire, ma tem ca un Samsung cu asa specificatii s-ar misca greu, foarte greu.Am eu ceva asemanator pe care il tin doar pentru sunat in tara si stiu ce vorbesc.

Spune o suma limita, abia dupa ti-as putea recomanda ceva.

Ma gandesc la iphone asta sechand ce spui? http://www.citgrup.ro/produse-apple/iphone/apple_iphone_4s/12389.html

nu stiu cat banii fac pana atunci lucru ca pfa depinde de noroc

Iti trebuie lupa pentru 4s...mai bine uita-te la 5...second e asemanator la pret.I-am luat eu la maicamea unul la cutie, tipla telefonul si se misca foarte bine.Insa la Iphone trebuie sa fi mult mai atent cand il iei second.

E mai scump ca un incarcator normal.Ce preturi disperate ai gasit,eu i-am luat la maicamea de pe ebay la cutie, cu folie, incarcator, casti, fara zgarieturi pe ecran si nu cred ca am trecut de 100 de lire (600 lei.)

S5?

5 normal, la fel ca cel pe care mi l-ai aratat, si ala tot 5 e, nicidecum 5s.

Tu din ce oras esti? cum fac comda de pe ebay?

| BogdanDediu a răspuns:

De la Samsung S6 e cel mai bun telefon de pana acum!

Răspuns utilizator avertizat