Da barosane si nu e un defect. Probabil nimeni nu se uita la timer si au decis sa scoata functia.
Te referi la timp, sau la procent
procentul este la toate telefoanele afisat, DACA il activezi din setari (arata bateria cu procent), moment in care cand il ai la incarcat iti afiseaza cat procent are in momentul ala si poti sa faci diferenta pana la 100% cat mai are de incarcat
iar eu am S8+ si doar la el am un indicator de timp, cat mai are pana se incarca, la nici un alt telefon nu am avut asta pana acum (si am avut mai multe Samsung-uri pana acum) si asa am descoperit ca incarcatorul original a inceput sa dea rateuri, in loc de 1h30 in cat timp incarca 80% in fast charging m-am trezit cu 6-8h
Nu se încarcă orele și minutele, ci bateria... Dacă la asta te refereai. Și nu, nu am pățit să nu arate când încarcă. Dacă nu arată că se încarcă, posibil să se fi stricat încărcătorul sau mufa telefonului.
Eu am înțeles de la tine că nu îți arată că se încarcă telefonul... Nu citisem alte răspunsuri, doar întrebarea ta, acum am văzut că te-ai referit la altceva.
Pai ce frigider bagi in priza si explodeaza si arata ca se incarca si orele si minute?
Era doar o gluma. In ziua de azi sunt diferite produse cu marca Samsung.
Stiu ca ti se arata procentul incarcarii dar nu si timpul de cand incarca sau timpul ramas pana la incarcarea completa. Pentru asa ceva exista aplicatie care trebuie instalata. Eu asa am facut la telefonul meu.
Andrutzikka întreabă: