Iti mai raspund inca odata la intrebare, fii atent ce specificatii are Allview-ul tau si iphone 4
Al tau-procesor quad core de 1. 3Ghz, procesor grafic mali-400 foarte puternic in jocuri, 1gb ram ddr3, camera pe fata de 8mpx 1080p, camera secundara de 2mpx, baterie de 1750 mAH[miliamperi]
IPhone 4
Procesor single core de 1Ghz
Procesor grafic powervr sgx 535, nici subway surfers care e un joc simplu nu merge fluent, se blocheaza de multe ori, am testat personal pe un iphone 4, 512mb ram, camera de 5mpx 720p, camera secundara vga cu o rezolutie foarte mica, se vede cam urat, baterie de 1420mAH
Acum sper sa iti dai seama ce teapa vrea ''prietenul'' tau sa iti traga
Aha, deci Iphone 4, decat Allview p6 life sunt foarte mici diferente telefonul Iphone 4 are 3.5 inch si Allview p6 life 5.0 inch, e un huge diference. Iphone4 e slabut eu recomand tot cu Allview p6 life plus e mare! Acum nu conteaza ce spun eu alege ce vrei tu ce iti vrea moftul tau. Funda?
Sugereaza-mi niste telefoane cu care as putea face schimb.
Mai jos de un galaxy s3 nu se merita sa faci schimb, in general orice telefon la fel[sau mai bun] care este de firma cunoscuta si buna, gen Samsung, Sony, HTC
NemNUZ întreabă: