Bateria trebuie schimbata, telefonul este nou? Daca da mergi cu el de unde l ai cumparat si sunt obligati de lege sa iti schimbe telefonul cu alt model exact ca acesta, verifica l in magazin sa vezi cum functioneaza, daca l ai cumparat second hand de pe olx ai luat țeapă
Ti-am mai scris: incarca telefonul co, plet oprit (din buton)!
Opreste aplicatiile nefolosite (vizionare filme, muzica, gps, wi-fi /date mobile, care consuma degeaba curentul din baterie.
Daca si asa se incarca greu baterie /tine putin incarcat, atunci poti folosi o baterie externa, ca ajutor. In acest caz, pregateste-ti banii sa schimbi bateria telefonului!
Telefonul e luat de pe eMag el se incarca ok cu cel original la fel și cu unul vechi tot original problema e că se incarca In 3 ore jumate înainte se incarca in 60 minute 75% încărcătorul era nou 50 lei cablu +adaptor telefonul mi l-au luat ai mei că cadou Nokia G20 are 2 luni până acum 3 zile a încărcat ok dar acum NU MAI VREA! NU MAI POT STS PE EL LA INCARCAT CA SE ÎNCINGE SI SE INCARCA F GREU are ultimul software android 13 încărcătorul avea 18V efectiv refuza sa se încarce bag cablu și după 5 minute îl găsesc scos din telefon fara sa îl fi scos cineva incerc cu alt cablu nu mai incarca deloc s-a stricat nu știu ce are întrebare e cum a funcționat corect aproape 2 luni?
Daca mai e in garantie il duci si il schimba, simplu, nu vrei stai asa cu el si o reparatie va costa 3 sau 400 lei.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: