| Lightdark a întrebat:

Cu un cablu original am reușit să îmi încarc telefoanul, dar dacă îl las la incarcat tot nu pot sta pe el că nu se incarca, in schimb se menține la aceeași capacitate. Oare e ok așa dacă stau pe el cu încărcătorul bagat in priza? Repet nu se incarca, in schimb daca am80% peste jumătate de oră tot atât e.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bateria trebuie schimbata, telefonul este nou? Daca da mergi cu el de unde l ai cumparat si sunt obligati de lege sa iti schimbe telefonul cu alt model exact ca acesta, verifica l in magazin sa vezi cum functioneaza, daca l ai cumparat second hand de pe olx ai luat țeapă

| darrio2007 a răspuns:

Greu de inteles. Stai pe el cand este la incarcat sau cum?

Bula
| Bula a răspuns:

Ti-am mai scris: incarca telefonul co, plet oprit (din buton)!
Opreste aplicatiile nefolosite (vizionare filme, muzica, gps, wi-fi /date mobile, care consuma degeaba curentul din baterie.

Daca si asa se incarca greu baterie /tine putin incarcat, atunci poti folosi o baterie externa, ca ajutor. In acest caz, pregateste-ti banii sa schimbi bateria telefonului!

| Lightdark explică (pentru Bula):

Eu am înțeles ce spui eu nu am înțeles dc înainte cu 3 zile funcționa și când stăteam cu el la incarcat acum nu încărcătorul funcționează cu alte telefoane doar cu asta nu e cv de genul mănânc până nu mai mănânc efectiv nu vrea sa l mai încarce!

| Lightdark explică (pentru Bula):

Dc chestia asta care sa fie explicația? Baterie e noua la fel că și telefonul ~2 luni

| Lightdark explică (pentru CristiDinBucuresti):

Telefonul e luat de pe eMag el se incarca ok cu cel original la fel și cu unul vechi tot original problema e că se incarca In 3 ore jumate înainte se incarca in 60 minute 75% încărcătorul era nou 50 lei cablu +adaptor telefonul mi l-au luat ai mei că cadou Nokia G20 are 2 luni până acum 3 zile a încărcat ok dar acum NU MAI VREA! NU MAI POT STS PE EL LA INCARCAT CA SE ÎNCINGE SI SE INCARCA F GREU are ultimul software android 13 încărcătorul avea 18V efectiv refuza sa se încarce bag cablu și după 5 minute îl găsesc scos din telefon fara sa îl fi scos cineva incerc cu alt cablu nu mai incarca deloc s-a stricat nu știu ce are întrebare e cum a funcționat corect aproape 2 luni?

Bula
| Bula a răspuns (pentru Lightdark):

Suna la vanzator, incearca sa rezolvi problema in garantie!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Lightdark):

Daca mai e in garantie il duci si il schimba, simplu, nu vrei stai asa cu el si o reparatie va costa 3 sau 400 lei.