Nu cred că poți consuma 60 Gb sau 60 GO în zece minute dacă nu ești într-un botnet de DDoS.
Eu n-am inteles prima parte! "... am cerut sa mi se oprească oferta de 5E la Vodafone pe cartela prepay". PrePay nu este abonament sa se opreasca la cerere, ci il opresti tu cand n-o mai incarci! Cat despre partea cu oferta de 60Gb, daca ai mesaj de la ei, poti sa iei legatura cu unul de la asistenta sau dintr-un magazin fizic.
Intrebarea mai buna e de ce ai tine 40 de euro credit pe cartela? Si daca te-ai uitat la video-uri, acolo s-a dus creditul. Vodafone iti ia 20 de centi pe mb, deci tu ai consumat 140 de mb.
Ori nu explici bine ori eu nu inteleg. Daca incarci cartela si ceri activare optiune internet, nu are cum sa ti se intample ce spui tu. Ai activat doar credit si e normal sa iti consume rapid ce ai.
Am activat doar credit si nu am avut oferta.Asa e.Dar tot mi se pare mult 30 de euro pentru nimic.Doar am intrat cateva minute pe fb.De ce nu te avertizează sau sa iti intre o oferta din oficiu
Trebuie sa ceri tu optiunile pe care le vrei, la incarcare.
f22c10 întreabă: