Use THE FORCE... Luke
spre deosebire de ITPlace care a facut misto si nu a "explicat" eu o sa iti explic: GOD DAMN MF APPLE AU UN FETISH... SERIOS, sa iti bage pe gat ultimul iOS si acolo sa te lase... ORICE AR FI SI ORICE S-AR INTAMPLA
asa ca, singurele solutii sa faci "downgrade" sunt cu... hacking/cracking, si nu numai ca trebuie sa citesti o tona pana reusesti, dar iOS-urile mai vechi o sa le iei de pe un site NEOFICIAL, in care trebuie sa ai incredere "pe cuvant" si tot s-ar putea sa nu resusesti.
acum, vestea mai putin proasta, daca telefonul e cumparat pe bune si AI DREPTUL LA SUPPORT SI GARANTIE, atunci (eu te rog frumos) DUTE SI INTREABA-I DE DULCE, pe aia care ti-au vandut telefonul SI PE APPLE, CA AU REPREZENTANTA IN ROMANIA, intreaba-i de ce ti-au bagat pe gat un iOS nou daca asta inseamna ca nu mai poti sa iti folosesti telefonul, si alte "dulciuri"... iti imaginezi tu
Cauta pe internet un tutorial, eu stiu ca trebuie sa iti instalezi itunes, si nu stiu cum faci pe acolo
Cauta pe Youtube ceva gen: How to downgrade ios 11 to ios 10.
Succes!
Dar de curiozitate, ce model de iPhone ai?
Nu iti pot spune cum, pentru ca nu stiu cum, insa stiu sigur, din cate am auzit, ca se poate reveni la versiunea anterioara.