| Popa_Marcel_1974_nrk5 a întrebat:

Ajutați-mă sa aleg intre Huawei mare 20, Xiaomi mi 8, Samsung a 8 +. Mă interesează un telefon, cu care să pot naviga pe net. As vrea 6 GB RAM, memorie 64-128 GB (de dorit să aibă și loc pentru card de memorie). Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| venividivici2017 a răspuns:

Mate 20 Pro!

7 răspunsuri:
| marinaru777 a răspuns:

Am un S8 cu 64GB 4GB RAM procesor octacore si nu se blocheaza nici macar framuri, spatiul este suficient singurul incovenient bateria de 3000 eu as merge pe S8+

| Bogdan70001 a răspuns:

MI 8 clar.Este mai bun decat celelalte 2 enumerate de tine

| Popa_Marcel_1974_nrk5 explică (pentru venividivici2017):

Mulțumesc. Aveți acest telefon?

| Popa_Marcel_1974_nrk5 explică (pentru Bogdan70001):

Mulțumesc. Va folosiți de acest telefon?

| venividivici2017 a răspuns (pentru Popa_Marcel_1974_nrk5):

Da,folosesc acest telefon din Octombrie 2018.Este foarte rapid si in acest moment; acumulatorul se incarca foarte foarte rapid, fiind de 40 Watts.Iar ca wireless charger, se incarca la 15 Watts, de asemenea foarte rapid, Samsung S10 Plus de abia foloseste aceasta tehnologie care pentru ei este "fast" pe fir, in timp ce la Huawei este wireless.Plus Samsung S10 este aparut la cateva luni dupa Huawei.Ce pot sa mai spun:face unlock este formidabil,nici nu mai folosesc amprenta, telefonul este deblocat instantaneu, doar fiind ridicat de pe masa, pat, etc.Camera este fantastica si multe altele.Din pacate, aceasta marca Huawei inca nu are parte de aceeasi popularitate ca Samsung.Dar comparand Mate 20 Pro cu S10 Plus, sincer, nu vad o diferenta prea mare, mai ales ca S10 Plus este flagship de 2019. Recomand Mate 20 Pro!

| venividivici2017 a răspuns (pentru Popa_Marcel_1974_nrk5):

Si inca ceva foarte foarte important:S10 Plus inca nu beneficiaza de Face Unlock haha, flagship din 2019.Probabil la Note 10 o sa fie disponibila aceasta tehnologie.La Mate 20 Pro, Face Unlock face toti banii, nici nu mai este nevoie de amprenta din display!