| msbg a întrebat:

Buna,

Am doua vouchere in valoare de 100 de RON pe Flip.ro, care expira in seara aceasta, iar eu nu le folosesc.

Le las aici in caz ca sunt de folos cuiva.

SOHOO2ATLI

SOHOYTC958

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Gestul e nobil, cine le folosește ar trebui să-ți spună "sărutmâna"

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sierra1):

Sărutmâna pentru ce? Flip, care își bat joc de oameni? Care vând rebuturi în loc de telefoane? Unde trimiți telefonul la ei pentru vânzare, in cutie cu accesorii si ei trimit înapoi fără cutia originala? Sau accesorii lipsa? Sau când ei îți spun un preț pentru vânzare, apoi ba ca nu știu ce au găsit la telefon ca sa il vinzi pe nimic. Iar dacă nu ești de acord cu prețul iti returnează telefonul si zgâriat, fără cutie originala si accesorii lipsa. Un amic a pățit, iar pagina lor de Facebook este plina de recenziile de "lăudat". Așa ca nu, merci.

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nenea, până una-alta, tu n-ai dat nimic comunității.
Așa că ia un moment de reculegere și respectă-l pe cel ce-a postat mai sus

anonim_4396

Îți dau ție atenție. Ma mir cum de reușesc asta pentru ca de obicei bați numai câmpii cu răspunsuri off topic si copy/paste din textul întrebării si completări de la tine. Irelevante, de altfel. Nu vad rostul tău pe acest site.

" justme9826: Îți dau ție atenție..."

vaaai ce onoare, ai putea să repeți asta de câteva ori, dă bine!
--------------------------
să nu uit, iți ințeleg zbaterea (citește: frustrarea)

https://www.tpu.ro/......razici-pe/

anonim_4396

După cum am spus, doar copy/paste este de tine. Atâta poți, atâta faci. Merci totuși ca și confirmi cele spuse de mine. Mai si aplauzi ca foca. Interesant

și zici că asta e originală și din puțul gândirii tale?

https://www.tpu.ro/......-1000-lei/

cam secat și fals puț...

| User0987654321 a răspuns:

Multumesc mult pentru vouchere! Asta chiar a fost un gest foarte frumos! Din pacate nu o sa imi cumpar telefon, dar tot bun a fost faptul!

| Andrey172005 a răspuns:

Mai sunt valabile? Lea folosit cineva?

| msbg explică (pentru Andrey172005):

Inca sunt valabile.