| Yssa86 a întrebat:

Am nevoie de ajutor pentru a afla pin-ul de deblocare ecran pentru un telefon Microsoft. Am inteles ca nu este Android si ca foloseste Windows. Nu este important aparatul in sine, ci informatiile de pe el, poze, video, mesaje. Toate service-urile gsm la care am fost mi-au spus ca se poate reseta, dar fara sa pastreze informatiile. sad Am observat ca pin-ul ar fi din 5 cifre. Tel este al unei persoane...ce nu mai este printre noi, iar familia isi doreste f tare sa obtina pozele! sad Voi fi profund recunoscatoare daca ma poate ajuta cineva! Astept rasp. dvs. Multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| Mariushgv a răspuns:

Du-te la un magazin de unde l-ai cumparat sau cauta pe net

| Yssa86 explică (pentru Mariushgv):

Nu este telefonul meu, ci al unei persoane dragi care nu mai este printre noi! sad Nu stiu de unde este luat aparatul, deci nu pot merge la vreun magazin. Iar pe net am gasit doar variante prin care se resofteaza fara sa pastreze datele.As fi vrut sa ajut familia in aceasta privinta.

| Mariushgv a răspuns:

Scoate cartela de memorie si pune-o in alt telefon

Te referi la cardul de memorie? Am facut asta si am recuperat doar cateva poze. Sigur sunt mai multe informatii pe aparat, poze, mesaje, nr. de tel. Oricum, multumesc pentru raspuns.

| Mariushgv a răspuns:

Nr de telefon poti lua cartela si daca ii stii adresa de email incearca sa te conectezicu ea depe alt telefon

Hello! Am reusit cu adresa de mail, dar acum cum procedez ca sa aflu pinul de deblocare al telefonului? Se pare ca esti singura persoana ce m-a ajutat sa progresez in rezolvarea problemei mele si iti multumesc foarte mult!

| Mariushgv a răspuns (pentru Yssa86):

Incearca 00000 sau uita-te in cutia telefonului poate e scris pe ceva

Nu am cutia telefonului si nici nu cred ca mai exista! sad Am incercat mai multe variante, inclusiv aceasta cu 00000. Offf, abia intrezarisem si eu o speranta!

| Mariushgv a răspuns (pentru Yssa86):

Ai incercat 12345 daca nu merge nu stiu da si tu un anunt suna pe cineva care se pricepe sau lucrreaza la asa ceva

Am incercat combinatii de numere, dar nu reusesc. sad Am fost la cateva service-uri gsm si mi-au zis ca nu se poate fara sa stearga tot de pe aparat pentru ca are sistem de operare Windows. Doar vreun pasionat au zis ca ar putea, dar nu stiu ce sa mai cred. Deja dupa fiecare 3 incercari mi se spune ca pot reincerca dupa ceva timp, acum am ajuns la 30 de minute. Nu as vrea sa renunt, dar nu mai stiu unde sa apelez! Oricum iti multumesc din suflet pentru ca ai incercat!