Depinde ce iphone, nu trebuie neaparat sa trimiti poze ca sa stii daca este fake, de exemplu incearca sa umblii pe telefon cu materialul de pe tricoul tau sau alt material mai gros, daca materialul este gros si merge sa umblii inseamna ca e fake
Nu pot, am văzut un anunț pe Facebook. Este iph 5, iar tipul îl vinde cu 1000 lei.
Via internet n-ai cum.Trebuie sa pui mâna pe el să te uiți la cum e meniul, cum face poze și ce soft are în el.Contrafăcutele au softuri de calitate proastă ce nici nu seamnă cu IoS-ul, și de acolo îți dai seama imediat că e fake.Succes
Nu cumpara nimic de la mana a doua. orice aparat si orice masina vandute la mana a doua sunt facute sa mearga doar 2-3 luni. Si oamenii nu isi vand lucrurile de bune, ci pentru ca sunt prea uzate ca sa le mai poata folosi. Chiar acum am citit pe acest site despre o fata care a patit-o cu un telefon cumparat la mana a doua: http://www.tpu.ro/......um-mi-s-a/
Dacă IMEI-ul si Serial Number sunt valide, telefonul este original?
Nu e o regulă! Nu lansa și tu mituri pe net, așa cum fac cei care NU citesc ceea ce e scris în anunțuri(gest de condamnat și cei ce fac asta și-o merită pe deplin!) și mai grav atunci când sună pentru negociere de preț(că la toți le trebuie' și bun și dacă se poate gratis.Asa ceva NU există!) nu-i intereseaza detaliile despre ce vor să cumpere.Asta e numai vina celor ce cumpăra nu a celor ce vând.Și eu vând produse la si la mica publicitate, și din păcate doar 1% din cei ce cumpără citesc informațiile din anunț și cer informații despre ce vor să cumpere.Da în schimb după ce cumpără de exemplu o placă de bază cu procesor iar în aunț scrie clar ce e și cum a fost exploatată, cumpărătorii nu citesc descrierea și apoi după ce ca se livrează identic ca în anunț vin cu pretenții de retururri că produsul nu ceea ce vor! Normal că or primit „o zi bună și să fie sănătoși".
Deci daca nu citești și nu obții informații reale despre ceea ce vrei să cumperi normal că o să umblii cu antireclame, dar asta e din vina ta 100% ca și cumpărător, nu că produsele de la sh ar fi supra uzate, sau așa de bune că le vinde.Sunt oameni ce vând un produs mai vechi chiar de e bun că șio luat un altul nou și cu ăsta ce-l ar nu are ce face.99% din vânzători pf fac asta.Inclusiv eu, ce am la vânzare un telefon Samsung.e bun dar la reînnoire de abonament am primit altul.Asta nu înseamnă că e prost sau funcționează 2-3 luni!
Dacă IMEI-ul e unic nu clonat după original(chinezu și hârtie igienică o contraface, da așa de bine încât și cel mai mic detaliu e contrafăcut după original), atunci s-ar putea să fie originalul.E recomandat să te uiți personal la el ca să fi sigură de ceea ce cumperi. Dacă nu te pricepi poți apela la un proeten/nă ce se pricepe.Succes