Eu ti-as recomanda Huawei P8 Lite. Mama mea are Samsung J5 si nu este cine stie ce telefon.
Clar Huawei. Memorie RAM mai mare, spatiu de stocare mai mare, placa video mai buna, procesor octa core. Lasa faza cu "daca e Samsung e mai bun" pentru altii.
Daca era Allview mai ziceam ca softul e varza. Modelul mentionat de el se misca impecabil. Daca se joaca jocuri nu are rost sa isi ia J5. Alea cu grafica intensiva se vor misca rau. Foarte rau. Placa aia Adreno 306 de pe J5 nu e in stare de nimic. Plateste mai mult decat primeste. Dar ce sa faci. E Samsung. Am un telefon de la Google de 300 de lei cu Android 6 (posibil sa primeasca si 7) care cand l-am luat in 2014 avea 4.4.4 KitKat. Androidul e original si se misca impecabil si culmea, rupe in doua la performanta un Grand Prime. Revenind la subiect: P8 Lite face niste fotografii excelente. Bateria mai da rateuri, dar softul este optimizat exemplar. Daca il compara cu un Vonino, Allview sau mai stiu eu ce firma de mana a doua, da, atunci merita. Am un prieten cu J5 (nu modelul din 2016) si a fost multumit de el ca l-a luat la abonament. Atat.
Eu iti recomand J5 deoarece telefoanele Huawei sunt de obicei foarte proaste, in ciuda specificatiileo bune.
Samsung. Huawei ofera ceva mai mult la pret mai scazut. insa cand incep sa dea probleme o sa iti amintesti de toate neamurile lor.
Sincer, eu ti-asi recomanfa Samsung J5. Si eu am acest telefon ne cateva luni. Merge foarte, foarte bine si este foarte frumos. Cand mi l-am cumparat m-am interesat care marca este mai buna. Adica HTC, Huawei, Samsung, Nokia. Si toate marcile. Multi mi-au rcomandat Samsung deoarece este fabricat in Romania si este bun. Aceasta este pareara mea. Succes!
" Dar ce sa faci. E Samsung"
Nu ma intelege gresit, eu am fost Anti SAMSUNG ani intregi, de la S3 in sus parca, cu S6 au remediat cam tot ce era de remediat. Display, soft, camera tot tot tot.
Au mai multi J5 din grupul meu de prieteni, nu vad problema, mi se pare capabil pentru jocuri precum Asphalt 8, RR3 s-a.m.d.
"Androidul e original si se misca impecabil si culmea, rupe in doua la performanta un Grand Prime." Logic ca rupe Grand Prime si cacaturile alea, telefonale din seriile "Grand Prime, Core 2 parca, young" si astea sunt facute doar de jena, pentru a lua banii "tineretului" deoarece au niste specificatii slabe si de toata jena.
Sustin firma Samsung, doar din seriile A-S-Note si cam atat. Restul sunt praf.
Bosschetar0852 întreabă:
1ANISSIA910 întreabă: