Nu fata, gen nu se intampla asa ceva fara motiv, gen poate ai primit un mail si gen, se aude asa zgomotul
Nu maaai, am verificat peste tot. Și in plus, sunetul ăla îl am doar la mesaj normal. Înțelegi?
Este o notificare standard. poate fi de la orice aplicatie pe care o ai pe telefon.Schimba sunetul de la notificare whatsapp sau sms si vezi ce se intampla.
Probabil e o notificare intarziata de acum cateva minute/ore/o zi, cine stie. Asta e cea mai plauzibila idee.
Am patit insa cu soneria de la vechiul telefon al tatei, era atat de enervanta incat mi-a ramas blocata in creier cand eram cateodata pe langa el si daca ii suna odata telefonul mi se parea ca il auzeam de mai multe ori de-a lungul zilei chiar daca nu suna
Sigur nu e de la singuratate? ) E bine cunoscut faptul ca se mai intampla sa auzim lucruri
Se poate intampla sa fi logata in alta parte (un laptop, un PC) si practic sa iti citeasca automat notificarea, iar tu cand intri pe telefon sa-ti fi disparut notificarea. Daca ar fi fost cazul sa iti apara notificarea dupa ceva timp pe telefon si sunetul inainte, sau invers, ai avea lag pe telefon, adica s-ar produce o intarziere in raspuns din cauza telefonului (ai prea multe resurse consumate, iar telefonul se misca greu). Mai e si cazul al 3-lea in care ai acelasi ton de mesaj si la alta aplicatie, cine stie, poate la magazinul play, care isi face vreun update si te anunta ca si l-a facut dar nu ti-l arata.