Eu zic iphone 5s pentru ca daca vrei sa te joci pe el ai multe jocuri pe care nu le gasesti pe Android
Ai cam aceleași preferințe ca ale mele pe mine ma atrage cel mai mult iPhone 5, e mai ușor de folosit(De ținut în mână ), are o camera foarte buna, bateria la fel, arata bine modelul, pe tine care te-ar tenta cel mai mult?
Eu iti sugerez Huawei P9 lite si Xiaomi Redmi Pro sau Note 4. Sau un OnePlus One/Galaxy S5 second hand. Cele 3 telefoane pe care le-ai mentionat sunt cam outdated.
Depinde de interfata. J5 e mai bun ca A3, iar iphone 5 mie personal imi place, doar ca eu folosesc de la firma Samsung. Eu cand aleg un tel tin cont numai de propietati nu de firma. Conteaza ce aspect te pasioneaza: jocuri, camera, inch etc.
Parerea mea este ca Samsung j5 ar trebui sa il alegi. Eu asta am la momentul de fata si merge foarte bine si la jocuri
Pe mine, daca sa fiu sincera Samsung J5 2016, am vazut că bateria e mai rezistentă, camera are 13 mpixeli, iar Iphone 8, si RAM e mai mare in capacitate puțin...Nustiu,părerea mea, de aceea astept și alte păreri!
Cedry2k8 întreabă:
Si_Atat_Dani_1989 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Claudiu193729 întreabă: