E simplu, stinge telefonul si respecta ordinea butoanelor Volume Up(Sus)-Home -Power si tine-le apasate pana apare Logo-ul de la Samsung sau meniul de recovery.
Iti garantez ca ai intrat in Download Mode pentru ca ai apasat Volume Down(Jos) in loc de Volume Up.
Uite exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=hw-3Sr14hrY
Multumesc de raspuns.Am rezolvat intre timp.Am primit un mesaj si cand am dat sa-l deschid, am nimerit fara sa vreau modelul.Acum e ok.Dar da, cel mai probabil am apasat eu gresit si de aia am intrat in Download Mode.N-am tinut cont de ordine si nici atenta la butoane nu am fost.Bine ca nu s-a intamplat nimic cu telefonul.
Ok foarte bine, ma bucur ca ai rezolvat, la hard reset pierdeai toate datele stocate in telefon.
Eh,oricum nu am date importante sau irecuperabile in telefon, mereu fac back-up undeva.Nu prea am incredere in telefoane dar e bine ca am rezolvat fara complicatii.Multumesc mult de raspunsuri.
Pe viitor i ati un telefon cu butoane, vezi ca a iesit modelul Nokia 3310 (2017), si la ala nu mai ai cum sa l blochezi, sa uiti parole etc.