E simplu, stinge telefonul si respecta ordinea butoanelor Volume Up(Sus)-Home -Power si tine-le apasate pana apare Logo-ul de la Samsung sau meniul de recovery.
Iti garantez ca ai intrat in Download Mode pentru ca ai apasat Volume Down(Jos) in loc de Volume Up.
Uite exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=hw-3Sr14hrY
Multumesc de raspuns.Am rezolvat intre timp.Am primit un mesaj si cand am dat sa-l deschid, am nimerit fara sa vreau modelul.Acum e ok.Dar da, cel mai probabil am apasat eu gresit si de aia am intrat in Download Mode.N-am tinut cont de ordine si nici atenta la butoane nu am fost.Bine ca nu s-a intamplat nimic cu telefonul.
Ok foarte bine, ma bucur ca ai rezolvat, la hard reset pierdeai toate datele stocate in telefon.
Pe viitor i ati un telefon cu butoane, vezi ca a iesit modelul Nokia 3310 (2017), si la ala nu mai ai cum sa l blochezi, sa uiti parole etc.
Eh,oricum nu am date importante sau irecuperabile in telefon, mereu fac back-up undeva.Nu prea am incredere in telefoane dar e bine ca am rezolvat fara complicatii.Multumesc mult de raspunsuri.