| hamayuko a întrebat:

Buna! Am o nemalurire... iubitul meu si-a dezinstalat instagramul din cauza mea, ca l-am pus sa stearga toate fetele de pe Instagram insa a ales sa stearga aplicatia din cauza ca nu sta la fiecare sa dea unfollow ca sunt multisoare.Ieri urmarea 336, azi urmareste 337 persoane.El a zis ca nu si-a mai instalat instagramul de atunci, insa nu are logica de unde e persoana aia in plus.Am incercat sa-i trimis reel-uri pe insta cand era langa mine sau sa caut la setari daca are aplicatia insa nu o are

5 răspunsuri:
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Si intrebarea este daca esti disperata dupa el? Dap

| FreddieM a răspuns:

Ai face la fel dacă și el ți-ar cere aceeași chestie?
Cheers

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mare scofala, s -a logat din browser.

| MihaelaDart a răspuns:

Si-a dezinstalat aplicatia, insa nu si-a sters contul de Instagram.
Tind sa cred ca esti geloasa si nu ai incredere in el.

| HabarNuAmCeFac a răspuns:

Frate.Nu deveni o iubita obsedată din aia.Care efectiv se uită neîncetat la profilul lui "ieri urmarea 336, azi urmărește 337" Așa de obsedată ești? De îl verifici câți urmărește de fiecare data? Nu-i bine ce faci.Îl ai langa tine.Si ce are daca are Instagram.Are Instagram că și tine.Nu îmi spune că tu nu urmărești și tu bărbați.Sa fim serioși. Urasc genul asta de persoane.E ok sa îți pese de iubitul tau.Eu as zice sa stai la banca ta, sa comunici cu el.Ca comunicarea este soluția nu că văi până mea are el Instagram și că a urmărit o persoană.