Si eu am citit pe net ca Madonna a facut record in 1900 si nici nu era nascuta deci nu tot ce e pe net este corect. Poti sa le spui ca nu l-ai scapat in apa doar ca ti-a intrat apa in el de la ploaie sa zicem. Daca nu ti-l repara incearca la o firma privata costurile sunt cam la un sfert din pretul telefonului sau chiar mult mai putin.
Probabil o sa-si dea seama.citeste conditiile de garantie si vezi daca include si asta. oricum iti ramane un singur lucu de facut, sa-l duci la reparat. Poate ti-l reparanu ai nimic de pierdut
Ba ti-l repara. Mie mi-a intrat zapada in el si mi l-au reparat fara nici un comentariu. Spui frumos ce s-a intamplat si ti-l repara. Dureaza mult insa cam 2-3 saptamani.
Ok dar am citit pe internet si spunea ca in cazul in care telefonul este scapta in apa nu mai tine de garantie ....Ruxandra15
Nu il repara cu garantia, deoarece are pe interior o hartie care se inroseste la contactul cu apa, daca vrei il repara dar platesti.
Daca a stat in apa, trebuie schimbata placa de baza si display-ul si multe altele, deci nu cred ca se merita sa l repari.
Ok multumesc mult! telefonul este Samsung galaxy young l-am luat din focsani de la altex anul trecut in februare 2013 crezi ca o sa mi-l repare?
Daca e inca in garantie da. Daca mai ai nelamuriri lasa-mi id-ul si vorbim acolo.
O ultima intrebare daca le spun adevaru si nu vor sa mi-l repare ce fac?
Intelege ca nu il repara cu garantia, nu s-au nascut ieri, ei stiu cum arata un telefon care a fost bagat in apa.
Imi pare rau sa iti spun, garantia nu ii va mai face nimic, fiecare telefon are o 'chestie' ce in contact cu apa devine rosie, atat trebuie sa dea capacul de la baterie si eventual bateria si isi dau seama ce a patit telefonul.
A ok dar na cazut in apa decat ecranul a sta in apa atat na ajuns la baterie sau la capac si in prima zi cand l-am deschis am apasat tare pe ecran si se audea cum apasam dar nu se vedea nimic
Apropo unde este semnul ala care se face rosu? ca sa vad daca se vede cum am spus a cazut decat cu ecranul si poate na ajuns acolo poate le zic eu alt ceva ca mi s-a descarcat si cand sal incarc nu se mai deschidea
Deschide capacul pe spate si da bateria jos, nu la toate telefoanele este pozitionat langa baterie, poate fi pozitionat langa placa de baza [trebuie sa desfaci tot telefonul pentru asta]