| sorinpustiu a întrebat:

am o problema cu telefonul am dormit cu el si mia gazut in spatele patului unde era o baltoaca de apa din cauza egrasiei si a sat acolo vreo 2-3 zile apoi l-am gasit i-am scos bateria si cartela si l-am lasta la uscat a trecut 2 luni si nu merge am garantie la el dar am auzit ca nu tine de garantie dac l-am scapat in apa pot sa le spun ca s-a stricat sau o sa-si dea seama ca s-a stricat din cauza apei. plissss ajutati-ma dau funda plis

Răspuns Câştigător
| Ruxandra15 a răspuns:

Si eu am citit pe net ca Madonna a facut record in 1900 si nici nu era nascuta deci nu tot ce e pe net este corect. Poti sa le spui ca nu l-ai scapat in apa doar ca ti-a intrat apa in el de la ploaie sa zicem. Daca nu ti-l repara incearca la o firma privata costurile sunt cam la un sfert din pretul telefonului sau chiar mult mai putin.

17 răspunsuri:
| d33a15 a răspuns:

Probabil o sa-si dea seama.citeste conditiile de garantie si vezi daca include si asta. oricum iti ramane un singur lucu de facut, sa-l duci la reparat. Poate ti-l reparawinkingnu ai nimic de pierdut

| Ruxandra15 a răspuns:

Ba ti-l repara. Mie mi-a intrat zapada in el si mi l-au reparat fara nici un comentariu. Spui frumos ce s-a intamplat si ti-l repara. Dureaza mult insa cam 2-3 saptamani.

| sorinpustiu explică (pentru Ruxandra15):

Ok dar am citit pe internet si spunea ca in cazul in care telefonul este scapta in apa nu mai tine de garantie ....Ruxandra15

| ombladon a răspuns:

Nu il repara cu garantia, deoarece are pe interior o hartie care se inroseste la contactul cu apa, daca vrei il repara dar platesti.

| sorinpustiu explică (pentru ombladon):

Cat costa?

| ombladon a răspuns (pentru sorinpustiu):

Daca a stat in apa, trebuie schimbata placa de baza si display-ul si multe altele, deci nu cred ca se merita sa l repari.

Ok multumesc mult! telefonul este Samsung galaxy young l-am luat din focsani de la altex anul trecut in februare 2013 crezi ca o sa mi-l repare?

| sorinpustiu explică (pentru ombladon):

Ok mersi

| Ruxandra15 a răspuns (pentru sorinpustiu):

Daca e inca in garantie da. Daca mai ai nelamuriri lasa-mi id-ul si vorbim acolo.

Mi-am pierdut parolade la emile

O ultima intrebare daca le spun adevaru si nu vor sa mi-l repare ce fac?

| ombladon a răspuns (pentru sorinpustiu):

Intelege ca nu il repara cu garantia, nu s-au nascut ieri, ei stiu cum arata un telefon care a fost bagat in apa.

| Ruxandra15 a răspuns (pentru sorinpustiu):

Iti ei altu sau platesti pentru reparatie.

| RB26DETT a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun, garantia nu ii va mai face nimic, fiecare telefon are o 'chestie' ce in contact cu apa devine rosie, atat trebuie sa dea capacul de la baterie si eventual bateria si isi dau seama ce a patit telefonul.

| sorinpustiu explică (pentru RB26DETT):

A ok dar na cazut in apa decat ecranul a sta in apa atat na ajuns la baterie sau la capac si in prima zi cand l-am deschis am apasat tare pe ecran si se audea cum apasam dar nu se vedea nimic

| sorinpustiu explică (pentru RB26DETT):

Apropo unde este semnul ala care se face rosu? ca sa vad daca se vede cum am spus a cazut decat cu ecranul si poate na ajuns acolo poate le zic eu alt ceva ca mi s-a descarcat si cand sal incarc nu se mai deschidea tongue tongue

| RB26DETT a răspuns (pentru sorinpustiu):

Deschide capacul pe spate si da bateria jos, nu la toate telefoanele este pozitionat langa baterie, poate fi pozitionat langa placa de baza [trebuie sa desfaci tot telefonul pentru asta]