Am văzut pe un tip care spunea că i s-a stricat iphone-ul X de la câteva picaturi de ploaie... Şi cand s-a dus la reprezentantă lor, nu i l-au primit, că n-a respectat termenii garanţiei... Nu inteleg cum vine treaba asta, să dai o poală de bani pe un produs ce promite ca face niste lucruri, când colo se defecteaza la cele mai banale manevre. Dar du-te si tu cu el. Dacă nu ti-l repară să il dea altul.
El are protectie la apă de PÂNĂ la 1 m. E posibil să-l fi scufundat mai mult și a pătruns apa în el. Soluția e service-ul.
Oricum nu mai are garanție dacă a intrat apa în el, pentru că scrie în specificații "Your iPhone warranty does not cover liquid damage"
Nu a ajuns mai mult de 1 m, nici macar atat nu a fost. Dar de ce ar fi intrat apa in el?
Eu am patit ceva similar cu Iphone 8.
Am umplut un bol de orez si am lasat telefonul acolo o noapte intreaga, vreo 10 ore.
A functionat foarte bine dupa aia, camera s-a dezaburit si functiona ca inainte.
P.S. orezul absoarbe apa
Deci,pentru că este waterproff, pentru că la iphone-uri rezistența la apă nu este garantată, probabil a intrat umezeala la camera, eu zic să mergi cu el intr-un service pentru mai multe detalii, cel de la service sigur o să îți spună ce are