| blossomcandle a întrebat:

Buna. Am primit un apel de la un număr și am răspuns. Nu zicea nimic și am închis. Cred ca a fost câteva secunde. După ce am răspuns ( am văzut ca e din Statele Unite ale Americii. Îl blochez și la un moment dat, mi se închide ecranul, timp de o secunda și se aprinde iar. Credeți ca este posibil sa îmi fi intrat in sistemul telefonului?
Înainte de asta am primit un cod de securitate la tik tok. Deși eu nu am făcut nimic.

Se poate intra in telefon?
Ce pot sa fac?
Nu vorbesc cu nimeni din alte tari.

11 răspunsuri:
| blossomcandle explică:

Și dacă am răspuns câteva secunde, îmi va face cost suplimentar?

| blossomcandle explică:

Nu am sunat înapoi.

| blossomcandle explică:

Și cum pot vedea dacă m-a taxat? Gen sunt pe abonament.
Sper din suflet sa nu îmi fi făcut cost

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
De obicei nu e bine sa raspunzi la numere din strainatate mai ales la cele din Africa sau Asia.
Smecheria in treaba asta e daca raspunzi sau suni la loc iti ia din minute.
Asa ca e recomandat sa nu raspunzi deloc la numere straine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost sunat de pe numere din Chile. Nu un număr, ci vreo 10 diferite. Dar toate cu prefix de Chile. Nu am răspuns niciodată eu neavând pe nimeni în Chile, apoi am blocat numărul. Însă într-adevăr, sunt numere cu suprataxa si dacă răspunzi, taxează. Rău dacă ai abonament. Pe factură se va vedea dacă a taxat ceva.

| blossomcandle explică (pentru anonim_4396):

A fost câteva secunde.
Când voi da la Cronos peste o ora, o sa îmi apăra nu? Ca acolo îmi apare costurile

| VoidEternal a răspuns:

Vezi daca ai cost suplimentar. E posibil sa ai.

| blossomcandle explică (pentru LordCristobal):

Doar minute sau si cost?
Cred ca a fost maxim 2 secunde. Nu mai mult.
Știu de obicei nu răspund dar nu am fost atenta si am crezut ca e de la Orange. Nu am fost atenta la prefix. După ce am închis, îmi apărea ca e din state

| blossomcandle explică (pentru VoidEternal):

Încă nu îmi este actualizat la Cronos. Ca îmi apare doar la 11:43 și apelul a fost la 12:50. Trebuie să mai aștept puțin.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De la un apele telefonic nu iti poate intra in telefon, dar iti poate face cost suplimentar.

| blossomcandle explică (pentru suntserios):

Astept acum sa vad dacă am primit cost. Dacă am minute internaționale, îmi poate lua din ele sau îmi va face direct cost.
Încă nu îmi este actualizat la Orange și nu pot sa vad. Mai aștept.
Au fost câteva secunde. Sper sa nu am…