Da, te coasta bani frumosi sa schimbe placa de baza cu una noua. Incearca sa intri pe site-ul Apple si sa iti resetezi parola daca mai ai mail-ul folosit.
Https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid?r=1&language=RO-RO
nu poti acolo, atunci
https://www.apple.com/ro/buy/
te duci la oricare dintre site-urile alea, apoi mergi cu telefonul fizic si DOVEDESTI CU ACTE ca tu esti posesoarea telefonului, altfel NU merge... PUNCT
celelalte doua solutii sunt:
1. schimbi placa de baza (costa de USTURA... RAU)
2. vinzi telefonul ca piese de schimb (adica iei mai nimic)
si te rog sa ma crezi ca... CHIAR STIU CE SPUN, asta e politica Apple, da, e imbecila cu spune, dar asta e
"apoi mergi cu telefonul fizic si DOVEDESTI CU ACTE ca tu esti posesoarea telefonului"
... mi se pare corect.
Suna bina, dar e cu dus si intors, multi uita de tot contul de icloud, nu mai au actele, samd
plus tepele care se dau pe olx, cu telefoane incuiate in icloud
pe scurt, cand te duci la Apple, EI ar trebui sa dovedeasca, ca telefonul e furat, si nu ca tu ai acte care sa ateste ca e al tau, sau faza cu incuiat-ul sa nu fie absoluta
Suna bine dar eu l-am cumpărat de la cineva și a mers totul frumos până să descărcat bateria apoi mi-a apărut iCloud-ul?
Partial, sunt de acord cu tine
in practica, NU TOLEREZ NICI UN RAHAT DE LA APPLE
pentru ca SUNT PLINI DE RAHATURI din astea
nu o sa uit in viata mea cand pe galaxy s2 putea-i sa vezi tot Youtube, dar pe iPhone 4 numai ce catadixea Apple de rahat sa te lase sa vezi (cam 10-15% din Youtube)
samd, iti umplu 3 pagini de rahaturi de la Apple
Ia altul tot de la teparii de pe olx
cine se respecta cumpara lucru noi din magazin, nu de la gainari! lucrul nou costa!
fac ceva pe iphone, sunt cea mai cu motz firma prea se dau rotunzi, sunt exact ca rahatii de englezoi vor sa nu fie ei ca toata lumea
de banii de iphone nou iti iei un telefon nou performant de la concurenta si in unele cazuri mai ramai si cu bani
sa fim seriosi acum ce au in plus iphonurile si nu au Samsung, huawai? doar speculatia prostiei snobilor
exact ca sarantocii astia care isi scot iubita la produs si isi cumpara masina second hand la mana a 5-a cu 40.000 de euro in loc cu aceeasi bani sa isi ia una noua, dar pe aia noua nu scrie porsche panamera ori Cayenne ce sa-i faci, iar cand numai produc iubitele lor nu mananca nici shaorma saraciile!
Asta este romanul, este snob si se da mare cu o marca, SHOW OFF, nu pune pret pe calitate si pe nou, el tot cu mentalitate de meltean cumpara