anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna. Am si eu o intrebare pentru fetele care fac Onlyfans. Mi-am facut un cont si acum am bagat acolo poza cu buletinul meu si poza cu mine si buletinul link de twitter pentru verificare. Acolo apare ca se verifica in 24 48 h dar dupa cateva ore imi apare un mesaj cu rosu scris in care scrie:
Nu putem accepta aplicatia dvs recenta din urmatoarele motive.
1 In acest moment este necesara verificarea prin intermediul unor retele sociale suplimentare. Puteti finaliza acest pas conectand contul dvs de Twitter. Sau arantandu-ne prf dvs de alta platforma de socializare cum ar fi Insta sau Fb. Va rog sa ma ajute cineva daca stie ce trebuie sa fac mai exact.Si ce nu fac corect. Va multumesc.

10 răspunsuri:
| InYourPants a răspuns:

Verificarea faciala ai facut-o? cu webu

| Lukasssz a răspuns:

Baieti care fac onlyfans ce au?

| RAY a răspuns:

Dai poza cu buletinul tau cu telefonul, sa se vada clar fata si datele de pe el, una cu tine, simplu, vrei sa te ajut? vrei promovare da-mi mesaj

| Timiți a răspuns (pentru RAY):

Încerc sa îmi fac cont de câteva săptămâni si tot primesc reject din cauza pozelor de verificare. Pozele sunt clare, sunt landscape, ce nu fac bine?!?

| RAY a răspuns (pentru Timiți):

Da mi poza sa vad cum faci

| BlondeRebeca85 a răspuns:

Buna! Îmi spui și mie cum ai reușit sa ți faci cont? La fel pățesc și eu cu buletinul… chiar nu știu cum sa mai fac pozele…

| BlondeRebeca85 a răspuns (pentru RAY):

Buna! Îmi poți explica cum trebuie sa fac poza cu buletinul pentru onlyfans? Nu îmi accepta deloc… tot am încearcat. Mulțumesc!

| RAY a răspuns (pentru BlondeRebeca85):

Pui pe masa buletinul și faci poze fata și spate, sa se vadă clar

Mersi frumos! Făceam poza la buletin doar pe fata.

Am încercat. Doar o singura poza ma lasă sa pun, cea cu fata buletinului și una cu mine și buletinul… chiar nu știu cum sa mai fac