Ok. Dar nu poate sa explodeze cand se actualizează si se încălzește foarte tare? Ca al meu se încălzește foarte tare la actualizare dar nu stiu la ce temperatura
Esti sigura persoana
care crede ca actualizarea unui telefon mai vechi de un an NU o sa iti PH00TA TELEFONUL, de tot
pentru ca asta fac producatorii, vin cu un "update" care iti incinge telefonul pana se arde, iar asta pentru un motiv EVIDENT
E V I D E NT
daca se arde, o sa iti cumperi un alt telefon
NU?!?
Descarci aplicația CPU Monitor, temperature, usage de pe magazin play și acolo îți arată temperatura CPU. Nu poate exploda, însă poate deteriora bateria cu timpul sau arde placa de baza. Mai închide și tu aplicațiile care rulează în fundal și curăță memoria RAM.
Nu îl băga în seamă pe interlocutorul de mai sus, nu știe ce vorbește. Nici un producător nu îți va băga actualizări cât sa îți îngreuneze telefonul. Am folosit același telefon și trei ani după care l-am vândut, apoi precedentul l-am folosit 2 ani și încă funcționează chiar dacă între timp am trecut la alt telefon. Interlocutorul de mai sus probabil crede ca și vaccinul covid te injectează cu cip secret sau odată făcând vaccin prinzi unde 5G. mare e grădina lui Dumnezeu.
Este normal sa se incalzeasca e un proces firesc pentru ca in acel moment lucreaza, face operatiuni.
Nici nu l-am testat.De fapt, n-am mai actualizat telefonul un an și nici nu o să-l actualizez. Se miscă foarte bine așa este cum este.