| Jumbo28 a întrebat:

Am un Nokia2, cu toych-screen si vreau sa-mi pun ca sunet de apel o melodie, descarcata de pe calculator. In ce program ar trebui sa am melodia respectiva, ca sa imi mearga incarcata pe telefon? Am incercat in Winamp si nu-mi merge. Mersi:*

3 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Nu trebuie sa ai melodia in nici un program, trebuie doar ca ea sa fie in format MP3, WAV, eAAC+ sau FLAC.
(aceste formate audio sunt suportate de 80% dintre telefoanele actuale... MP3 si WAV sunt suportate de absolut toate).

Trebuie sa ai melodia in PC, conectezi telefonul prin cablul de date, in asa fel incat sa fie posibil TRANSFERUL DE FISIERE, copiezi melodia de pe hard-disk-ul calculatorului in memoria telefonului sau pe card, daca exista.
Si o ai deja in telefon. O poti asculta folosind playerul de sunet preinstalat, sau un player audio mai profi, instalat din Playstore: AIMP de exemplu.

Pentru sunet de apel, melodia trebuie sa fie copiata in memoria telefonului, nu pe cardul de memorie. Presupun ca mai departe te descurci, intri la setarile de Sunet, Ton de apel, etc. (nu am Nokia sa iti spun exact)

| Jumbo28 explică (pentru NLS):

Nu reusesc sad.Mi-ai putea lasa o adresa de email sau ceva? Si eventual sa intri ulterior prin team viewer? Imi da o eroare cand incerc sa copiez melodia din calculator in telefon. mersi

| NLS a răspuns (pentru Jumbo28):

Ti-am lasat mesaj