| Eudosec_Vasile_1990 a întrebat:

Am un telefon Bluboo Maya. Am un card de memorie pe care am pus foarte multe poze etc. Mi-am restartat telefonul. Cand bag cardul, imi zice ca nu e compatibil, telefonul fiind acelasi. Se mai poate face ceva ca sa salvez acele poze sau nu?
Va rog mult, daca stiti, ajutati-ma. Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Baga card-ul intr-un telefon unde este acceptat.Conecteaza-ti prin USB telefonul la laptop/pc si o sa vezi denumirea telefonului si 2 "partitii" (daca le pot spune asa) E tu alegi card-ul si copii toate datele de acolo in laptop/pc si gata ai datele salvate in computer. Funda?

10 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Ar trebui sa folosesti cardul in alt dispozitiv ca poate acolo merge.

| LPCTSTR a răspuns:

De ce ai luat un telefon de la o marca care mai nimeni nu a auzit?
Chinezarie presupun. Pana si numele inspira tenta aceea de telefon chinezesc de calitate cu mult peste capacitatile umane de a gandi si reflecta asupra calitatii unui produs made in China.
Samsung, Huawei, LG, Nokia, Apple sau, mai nou, Xiaomi, ce au? Sunt brand-uri ce ofera telefoane cu mult calitative fata de astfel de chinezarii (ihunt stiu ca comercializeaza astfel de mizerii).
Sfatul cel mai bun: vinde chinezaria si ia-ti un telefon adevarat.

| Eudosec_Vasile_1990 explică (pentru LPCTSTR):

E chinezesc, dar sunt ff multumit de el

| LPCTSTR a răspuns (pentru Eudosec_Vasile_1990):

Spui asta doar pentru ca arata bine si pentru ca duce Messenger insa ma indoiesc ca ai contat pe calitate atunci cand l-ai cumparat.
Pacat ca doar romanii cad in astfel de capcane.

| Eudosec_Vasile_1990 explică (pentru LPCTSTR):

L-ai folosit vreodata? Cum iti poti da cu parerea cand nu l-ai incercat niciodata? Pacat ca romanii judeca fara sa cunoasca...

| LPCTSTR a răspuns (pentru Eudosec_Vasile_1990):

Nu eu, o vecina i-a luat plodului sau o chinezarie si s-a stricat dupa 4 luni rolling on the floor
Keep calm ca daca nu judecam/cunosteam, nu imi mai pierdeam timpulwinking

| Bogdan70001 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Dea,Bluboo pentru mine deja s-a facut de cacao.Singura data cand am auzit de a fost pe (ghici unde? happy ) iHunt, si era o clona la S8 numita, Bluboo S8.Eu acum am un Xiaomi Redmi 4X si este excelent.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Bogdan70001):

Exact ce spuneam.
Bine ca l-ai vazut pe site-ul cu chinezarii, eu am l-am vazut pe eMAG.

| Eudosec_Vasile_1990 explică (pentru Bogdan70001):

Telefonul l-am achizitionat de pe CEL. Va rog nu mai judecati. Ma bucur pentru tine ca ai un tel performant! Dar eu sunt multumit de tel meu! happy

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Eudosec_Vasile_1990):

NU te judec, amice zic doar ca m-am oprit la acel telefon pentru ca nu mi-a facut o impresie prea buna.Si partea mai nasola etse ca ii promoveaza si iHunt...care dupa cum zicea si Cookie de obicei promoveaza chinezarii si pe ici colo un Smasung sau Huawei.Na poate ai un telefon mai bun si ma insel eu, dar ti-am zis dupa faza aia nu prea maa mai interesat.SI APROPO ti-am raspuns la intrebare, uite-te si vezi daca merge