| Inejbrekker a întrebat:

Bună! Aș vrea să îmi schimb abonamentul la telefon și am nevoie de puțin ajutor. Până acum am avut la Digi și a fost oribil. E drept că a fost ieftin, dar mi se închidea telefonul în timpul apelurilor, dacă eram în apel nu auzeam cealaltă persoană sau ea nu mă auzea pe mine, mesaje nu primesc și mă trezesc uneori cu 30 de mesaje deodată pentru că vin din urmă. Nu mai contează. Problema e că vreau să fac pentru 2 sau 3 telefoane, dar din ce am înțeles, la Orange, de exemplu, nu se poate decât pentru un telefon. Și să fac pentru câte un telefon separat ar fi nai scump decât dacă aș face pentru toate la un loc. Fără wifi sau TV, pe acelea le las la digi pentru că wifi-ul e ok. M-aș bucura dacă mi-ați da câteva sugestii. Mulțumesc!

2 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde de zona in care stai. In unele orase, releele de la Digi sunt mai puternice, in alte orase nu. Si cam asa sta treaba la fiecare companie de telefonie in parte. Pentru a te ajuta cu o informatie utila, uita-te pe harta asta si alege compania unde este cea mai puternica in orasul tau.

https://www.nperf.com/......ile/signal

| Inejbrekker explică (pentru StoicAnalysis):

Da, din câte văd pe harta asta, nu prea e semnal bun de la Digi în Iași. Mulțumesc!