E posibil și să fie din străinătate, se numește spam și nu e recomandat să răspunzi la asemenea numere. Se întâmplă de obicei dacă îți împrăștii datele personale pe internet, pe site-uri care nu sunt de încredere. Și eu am fost sunat uneori din Bulgaria și din cipru dar nu am răspuns nici-o dată.
Deci 0372 este numar de Vodafone de aici, de la noi, de ce nu ai raspuns? Numai prostii gasesti pe net.
Scrie pe google: număr telefon 0372xxxxxx și vezi de unde e! Dacă e Vodafone cum zici înseamnă că te freacă la cap un prost din Românica. Dacă e din străinătate e o încercare de înșelătorie! Să nu suni înapoi! Blochează numărul și gata!
Estonia are prefixul +372 (sau 00372 pe telefoanele care nu înțeleg semnul +), ceea ce e foarte diferit de 0372.
0372 e număr de la noi.
Aș zice să mai citești despre prefixe, că n-ai înțeles cum e treaba cu ele, dar ți-a dat deja un user răspunsul mură-n gură.
Nu iti mai bate capul. Daca mai suna odata nu mai raspunde ca sunt multi hoti
Bună. Astăzi m-a sunat și pe mine acest număr. Am răspun și am zis "Alo" dar în acel moment acea persoană a închis. Țin să menționez că se auzeau sunete ciudate pe fundal. Am bolcat acel număr.
penthouse întreabă: