E posibil și să fie din străinătate, se numește spam și nu e recomandat să răspunzi la asemenea numere. Se întâmplă de obicei dacă îți împrăștii datele personale pe internet, pe site-uri care nu sunt de încredere. Și eu am fost sunat uneori din Bulgaria și din cipru dar nu am răspuns nici-o dată.
Scrie pe google: număr telefon 0372xxxxxx și vezi de unde e! Dacă e Vodafone cum zici înseamnă că te freacă la cap un prost din Românica. Dacă e din străinătate e o încercare de înșelătorie! Să nu suni înapoi! Blochează numărul și gata!
Deci 0372 este numar de Vodafone de aici, de la noi, de ce nu ai raspuns? Numai prostii gasesti pe net.
Estonia are prefixul +372 (sau 00372 pe telefoanele care nu înțeleg semnul +), ceea ce e foarte diferit de 0372.
0372 e număr de la noi.
Aș zice să mai citești despre prefixe, că n-ai înțeles cum e treaba cu ele, dar ți-a dat deja un user răspunsul mură-n gură.
Nu iti mai bate capul. Daca mai suna odata nu mai raspunde ca sunt multi hoti
Bună. Astăzi m-a sunat și pe mine acest număr. Am răspun și am zis "Alo" dar în acel moment acea persoană a închis. Țin să menționez că se auzeau sunete ciudate pe fundal. Am bolcat acel număr.
penthouse întreabă: