N-ai decat sa schimbi contul din el, proprietarul ar trebui sa-l fi scos cand ti l-a vandut tie. Dupa ce-l scoti, poti sa il introduci pe-al tau, ori unul deja facut, ori iti creezi unul nou. Daca cel ce ti l-a vandut nu ti-l scoate, ai putea apela la un service (e foarte greu sa rezolvi asta din software/harware si majoritatea chestiilor de genul se fac la cineva ce se pricepe, sau la un service). Ai nevoie de o metoda gen "icloud bypass". Este posibil, dar nu se stie cat te costa (in functie de service si de metoda utilizata).
Poti merge la un magazin special de telefoane si sa-ti reseteze contul. Eventual, poti schimba placa de baza si 100% o sa mearga ca nou.
Probabil propietarul anterior ( cel de la care l-ai cumparat ) a dezactivat contul.
nu-ti ramane de facut decat sa iti faci tu un cont Apple. Cu siguranta nu vei avea cum sa mai recuperezi acel cont fara datele personale ale proprietarului.
Nu a fost. Știu asta din surse sigure, persoana respectiva, la momentul respectiv, fiind in "relații bune"oarecum, cu familia mea. Telefonul a fost cumparat de nou (la mana 1), folosit de catre acea persoana, apoi telefonul mi-a revenit mie.
Ce fel de date personale? Nu de alta, insa cunosc persoana respectiva!
Pai daca cunosti persoana respectiva, intreab-o daca a dezacivat contul.
prin date personale am facut referile la E-mail, numar de telefon etc.
daca nu l-a dezactivat, du-te la el si fa ce face asta : https://www.youtube.com/watch?v=ndLAmlnnQUI
Familia mea...nu e tocmai in relații bune cu aceasta persoana. In fine, am sa incerc. Multumesc!