| cristinapetrescu24 a întrebat:

Buna, de curand mi-am luat un iPhone 6s 64GB dintr-un GSM cu 750 de lei, am intrebat tot despre el si l-a sfarsit o spus ca este in stare foarte buna de functionare. L-am cumparat, o ajuns si de aici incepe problema. Uneori isi da freeze si dupa restart, uneori freeze si iese din aplicatie dupa totul ok. Am fost la service cu el si mi l-au tinut o saptamana si mi-au spus ca nu are nimic, e perfect functional. Am incercat si metode de pe net, nu o functionat nimic, de returnat nu vreau sa-l retunerz pentru ca in general telefonul chiar merge bine, ba chiar foarte bine, atata ma deranjeaza, ca se blocheaza. Ce sa fac?

9 răspunsuri:
| tigru18 a răspuns:

Incearca sa-i dai resetare din fabrica poate isi revine

| sierra1 a răspuns:

Mai sterge pe rând din aplicațiile instalate până când constați că nu se mai blochează

| cristinapetrescu24 explică:

Aa da, tin sa mentionez ca l am si resetat!

| cuvant a răspuns:

In primul rand verifica dacă update-urile sunt la zi iar dacă nu fa-le.
Al doilea rand verifica ce aplicații nu ai nevoie și șterge-le.
Dacă nici asa... Mergi la service specializat Apple deoarece ei s-ar putea sa te ajute.
Dacă nu, returnează-l.
IPhone 6 e deja cam vechi și deja aplicațiile noi și-au făcut upgrade la 8, 9, 10s.

| TTSP a răspuns (pentru cuvant):

Ala e iPhone 6, de care zici tu. El zice ca are 6S. 6 e cam încet, dar 6S e foarte aproape de XS la viteza, uneori chiar deschide mai repede sau la fel. Plus ca are tot 2gb ram ca iPhone 8. iPhone urile chiar dacă sunt mai vechi și merg mai greu, nu prea am văzut sa se blocheze, mai ales dacă e vorba de 6S. Are un prieten iPhone 6, e cam încet, dar nu s-a blocat deloc in astia 4 ani de când îl are.

| RAY a răspuns (pentru cristinapetrescu24):

Trimitel in service sau cere bani inapoi

| cristinapetrescu24 explică (pentru TTSP):

E 6s, scrie si pe cutie, si pe spatele telefonului

| TTSP a răspuns (pentru cristinapetrescu24):

Știu cum e, îl am și eu. Eu ziceam de cel care a zis ca e destul de vechi, adică a confundat iPhone 6 cu 6S și i-am explicat diferența.

| gelu1970 a răspuns:

În țara noastră există un cuvânt: ȚEAPĂ.
E ceea ce ai luat.