Da. Au tot dreptul. Daca citesti atenta certificatul de garantie al telefonuli vei vedea ca socurile fizice ( telefonul tau s-a spart in urma cazaturii, sau l-ai scapat si l-ai spart) nu sunt acoperite de garantie. Din pacate, au tot dreptul. Ca sa inlocuiesti display-ul nu cred ca are rost. Costa aproape cat telefonul. Cel mai bine iti iei unul nou. Mai citeste o data certificatul de garantie al telefonuli, sa vezi daca se mai poate face ceva cu el. Succes!
Nu ma refer sa imi acopere garantia costurile lui dar nu inteleg dc zice ca practic am ramas fara garantie si acum si dupa reparatii
Da stiu, imi spusera ca ma costa 15 milioane sa schimb ecranul si display-ul si mie una mi se pare enorm de mult
Garantia este pentru vicii de fanricatie.
Daca telefonul a fost supus unor factori deteriorante (lovire, apa intrata etc) prevazute in contractul de garantie sau acte asimilate, atunci contractul de garantie se inchide.
Pentru display-ul inlocuit trebuia insa sa primesti garantie, cel putim 3 luni, ca pentru orice reparatie de electrice si electronice.
Bine de stiut. Nu stiam ca daca ti se sparge sau ceva se incheie garantia.
Scrie conditiile de garantie in prospect, precum si in certificat.
Anonimul205 întreabă: