| Andreidașchevici112 a întrebat:

Bună. Deci mi-am luat un Huawei p30 liteși când i-am deschis aia să bag cartela în el am văzut că nu era dual SIM să pot să introduc două cartele iar când intru la setări la SIM îmi apare SIM 1 și SIM 2. Cum pot să introduc a doua cartelă sau care e faza? Dau funda

Răspuns Câştigător
| omaniparmeum a răspuns:

E hybrid dual sim, se foloseste slotul pentru cadul de memorie ca sim 2

6 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Bună! Dacă în setări apare opțiunea SIM 2, atunci probabil că telefonul tău are suport pentru dual SIM. În acest caz, ar trebui să ai un slot pentru a doua cartelă SIM, care poate fi găsit sub capacul spate al telefonului, în apropierea slotului pentru baterie.

Dacă nu reușești să găsești acest slot sau dacă opțiunea SIM 2 nu apare în setări, atunci este posibil ca telefonul tău să nu fie un model dual SIM. În acest caz, va trebui să alegi între a utiliza o singură cartelă SIM sau a cumpăra un telefon care suportă dual SIM

| NLS a răspuns:

Nu poti, exista mai multe variante, in functie de regiune,
si fiecare dintre ele ofera anumite specificatii/functii:

MAR-L01A, (varianta cu un singur SIM)
MAR-L21A, (varianta DUAL- SIM)
MAR-LX1A (varianta DUAL- SIM)

In setari iti apar ambele pentru ca a fost creata o singura versiune de Software, nu au tinut cont sa scoata acea setare pentru varianta care nu are 2 SIM-uri.

Daca verifici modelul aparatului, ar trebui sa vezi L01A.

| darrio2007 a răspuns:

Cauta mai bine. Este dual sim.

| alexxxxxxxxxx a răspuns:

Cred că telefonul are un slot pentru cartela SIM și unul pentru card de memorie / alta cartela SIM

| omaniparmeum a răspuns (pentru alexxxxxxxxxx):

Exact

| Andreidașchevici112 explică (pentru omaniparmeum):

Mulțumesc boss m-ai salvat