Te duci la Vodafone cu telefonul si le spui problema, daca nu esti multumita de aparat ei trebuie sa i ti dea banii inapoi, doar sa il duci asa cum l ai luat intact, sa nu fie zgîriat deteriorat, de cît timp se aude incet? Ca din septembrie pana acum a trecut destul timp, inainte cum se auzea? Cind l ai cumparat mergea bine? Ca daca ei constata ca tu l ai stricat nu il pot primi inapoi si nu i ti vor da banii plus ei vor anula garantia telefonului daca din cauza ta nu merge, sigur nu a intrat apă in el?
100% nu a intrat apa in el, problema este ca numai am castile si nici incarcatorul de ieri se aude incet, pana ieri a mers perfect.
nu este zgariat, mereu am avut folie si imbracaminte la el. arata bine telefonul.
A, e clar n nu il primesc aia inapoi la ga rantie, dul undeva la reparat sa dezlipit casca, l ai trîntit ori a intrat praf in casca, o sa te coste 50 lei inlocuirea căștii, o sa il repare in cateva ore, mergi azi si repara l, esti din Bucuresti? In pasajul Bucur obor gasesti un servis reparatii telefoane decodari resoftari si ei il vor face.
Ce marca e telefonul?
Samsung galaxy a 71
Multumesc pentru fundă, mult succes
Daca nu ma pricep, numai face misto de mine
Așa spui tu merci? am zis clar du-l la reprezentantâ, ce nu ți-e clar?
Samsung Galaxy A71 Speaker Problem
Https://eu.community.samsung.com/......-p/1807329
Samsung A71 low in call
https://eu.community.samsung.com/......-p/1902245
Se pare că a71 are o problemă comună, privind sonorul. Poate este un bug din soft, necesitând o actualizare sau dus la service. Nu îl poți schimba?