Te duci la Vodafone cu telefonul si le spui problema, daca nu esti multumita de aparat ei trebuie sa i ti dea banii inapoi, doar sa il duci asa cum l ai luat intact, sa nu fie zgîriat deteriorat, de cît timp se aude incet? Ca din septembrie pana acum a trecut destul timp, inainte cum se auzea? Cind l ai cumparat mergea bine? Ca daca ei constata ca tu l ai stricat nu il pot primi inapoi si nu i ti vor da banii plus ei vor anula garantia telefonului daca din cauza ta nu merge, sigur nu a intrat apă in el?
100% nu a intrat apa in el, problema este ca numai am castile si nici incarcatorul de ieri se aude incet, pana ieri a mers perfect.
nu este zgariat, mereu am avut folie si imbracaminte la el. arata bine telefonul.
A, e clar n nu il primesc aia inapoi la ga rantie, dul undeva la reparat sa dezlipit casca, l ai trîntit ori a intrat praf in casca, o sa te coste 50 lei inlocuirea căștii, o sa il repare in cateva ore, mergi azi si repara l, esti din Bucuresti? In pasajul Bucur obor gasesti un servis reparatii telefoane decodari resoftari si ei il vor face.
Samsung Galaxy A71 Speaker Problem
Https://eu.community.samsung.com/......-p/1807329
Samsung A71 low in call
https://eu.community.samsung.com/......-p/1902245
Se pare că a71 are o problemă comună, privind sonorul. Poate este un bug din soft, necesitând o actualizare sau dus la service. Nu îl poți schimba?
Așa spui tu merci? am zis clar du-l la reprezentantâ, ce nu ți-e clar?