Flanco nu il mai vinde doarece nu se mai produce(probabil mai au cateva stocuri ratacite prin alte orase) si in plus pentru ca au aparut alte modele mai noi nu s-ar mai vinde, sau cel putin nu la fel de bine.
Smartphone-urile de la Apple sunt foarte fiabile si tin destul de mult in timp asa ca nu mi-as face probleme in legatura cu stricatul.
Singurul lucru oarecum stupid este faptul ca cei de la Apple au fost prinsi cum reduceau viteza de procesare a telefoanelor vechi, ei afirmand ca au facut-o pentru a compensa degradarea bateriei, lumea afirmand ca au facut-o pentru a-i indemna pe utilizatori sa isi ia un iPhone mai nou.
A, si mai sunt actualizarile de sistem pe care nu le va mai primii, dar chiar si aici nu putem decat sa presupunem deoarece Apple au lansat actulizari si la telefoanele mai vechi.
Nu se strica telefonul dupa o luna daca nu il scapi pe jos si nu ii faci jailbreak. Flanco probabil nu il mai au pe stoc, si voiau sa iti vanda alt model disponibil. Si in plus, daca sora-ta le tot da pe jos, cumpara-i un Android. Mai ieftin si de cumparat, si de reparat.
Primeste actualizari cinci ani din momentul lansari, dar pe romani nu ii intereseaza functii sau imbunatatiri, ci sa arate bine langa cana de cafeluta. Prea putini de la noi cumpara iPhone pentru functiile pe care chiar le are in plus fata de Android.
Daca este asa profesionista la spart cumpara-i unul cu butoane de jucarie cal face praf si pe ala doar din place si pentru a primii altul poate mai bun. Apropo manaca si mere sau le sparge?
Mai bine ii iei un i hunt. Daca si pe asta il sparge, atunci nu se mertita sa mai primeasca nici un telefon fara sa puna osul la treaba.
De ce nu ii iei frumos un telefon care sa reziste la bataia de joc a copchiilor astora mici care cred ca banii pica din cer si nu au grija de nici o culoare? De exemplu... https://www.doogee.cc/products/s61.html + review aici - https://youtu.be/SrmhW3egCQI
Ca idee, ratingul MIL-STD-810H ii permite sa reziste cam in genul asta - https://youtu.be/Dhfl7izzrZc - cu mentiunea ca telefonul testat aici e certificat 810G, deci S61 ar trebui sa fie o idee mai rezistent (nu e mare diferenta intre G si H, dar H-ul e superior, oricum). Ideea e ca la chestiile la care strica copiii telefonul de obicei, gen asezat pe el, scapat pe jos, pus in rucsac si dupa aia sprijinit cu rucsacul de vreo balustrada/perete, telefoanele astea nu o sa aiba nici o problema vreodata.
A zis sora mai mica. Vezi tu... jailbreak sigur nu, dar scapat pe jos, garantat.
In primul rand, am avut un Samsung din 2017 si inca il mai am, l-am scapat de multe ori destul de tare dar nici macar nu are zgarieturi; momentan dețin iPhone, si pe acesta l-am scapat de câteva ori, tot fara zgarieturi deși aceste dispozitive sunt mai sensibile, ceea ce ma face sa cred ca sora ta a spart intenționat telefoanele respective, am si eu frate mai mic de 10 ani, dar acesta stie cum sa foloseasca in mod potrivit un telefon. Prin urmare, dacă sora ta nu are mai mult de 10 ani, nu ar trebui sa detina un telefon, dacă are peste 10 ani, cumpara-i un Nokia cu butoane, asta va fi o lecție buna pentru ea, sa nu mai spargă intenționat telefoanele, apropo poate ar trebui trimisă și la un psiholog.
Vina e a mea, ca eu nu am avut telefon inainte sa merg la liceu
Hahahaha are 23 de ani. Este doar împiedicată, a avut numai telefoane ieftine 500-700 maxim de lei. Nu a avut niciodată pretenția la fițe. Iar ea nu își permite oricum din salar.
Mulțumesc frumos pentru singurul răspuns pertinent pe care l am avut la întrebare.
Aoleu, mai mare? Si cum de reuseste sa le pocneasca mereu?
Revino cu picioarele pe pamint! Peste jumatate din salariatii de la noi din privat iau sub 2500 RON net. Si da, copiii cred ca banii pica din cer, pentru ca HABAR NU AU ce cheltuieli implica simplul fapt ca pot deschide frigiderul sa isi ia un iaurt sau de un sandvis, ca pot face un dus cand vor, ca nu sunt 11 grade in casa, sau ca nu au incaltarile gaurite. Nu e vorba de a fi "o avere" ci de care e ROSTUL acelui telefon si de ce nu si-ar face treaba cu unul de 4-5 ori mai ieftin si mai ales posibilitatea ca acel telefon sa ii transforme in posibila tinta a unei tilharii, posibil cu violenta, sau fara, dar daca iti vine copilul acasa socat ca i-a pus unul cutitul la git si i-a luat telefonul, o sa mai ai de cotizat si niste sedinte la psiholog...
P.S. Fiica-mea are un Doogee P61 Pro pe care l-am primit ca urmare a jobului, si daca era sa il cumpar, il gaseam pe la noi prin online la cam 1000 RON. Cu telefonul ala intoarce mai multe capete pe la scoala decat cu un aifon, si in plus e doar misto, rezistent, dar nu e genul de telefon care sa fie super-cautat ca si revinzare. Drogatii si sutii profesionisti de telefoane se uita in special dupa Apple si Samsung, ca sunt branduri foarte populare la noi si au valoare de revinzare buna.
De vazut cate din aifoanele alea sunt furate si cu ce preturi au fost luate/de unde... iar tu cand o arunci cu "jumate" efectiv asta faci, arunci o afirmatie fara baza. P.S. Am zis jumatate din aia de la privat, aia care chiar muncesc. Nu am luat in considerare bugetarii care arunca cu bani de parca nu-s ai lor, in multe cazuri.
N-ai inteles. Era vorba ca se expun cu alea riscului marit de a fi VICTIMELE unora, de obicei MAI MARI - si chiar daca sunt la aceeasi varsta sau mai firavi, daca stau doi linga tine cu lamele in coaste, iei si decartezi telefonul, nu comentezi. Exemplul tau e irelevant. Fiica-mea e la o scoala de stat, jumatate de clasa nu face religia. Asta inseamna ca jumatate din elevii de la stat nu fac mizeria aia de ora? Ce frumos ar fi...
Nu conteaza. E ca la tigari si cancer. Poti fuma 20 de ani fara sa faci cancer, desigur. Dar asta per total iti scade speranta de viata si creste riscul de niste chestii. Si intr-un final, daca dai cu aifonu' de pamint, parca te doare un pic. Un telefon mai ieftin, mai merge...
Anonimul205 întreabă: