anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevărat că bumperul de aluminiu ia semnalul la telefon? Mi-am comandat bumper plus din ala pe spate. Si într-adevăr la țară nu am semnal dar nu știu îmi e frică să nu-mi ia semnalul. În orașul unde locuiesc, am semnal full la telefon dar la țară unde stau nu. Mulțumesc!

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Evident, orice metal ecraneaza undele de radiofrecventa, semnalul astfel fiind slabit puternic (deseori chiar spre zero).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, am avut si eu, cred ca metal mai prost si ma enerva asa tare incat am dat-o jos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Când il dau jos apare semnalul. Dar câteodată nu mi se trimit mesajele chiar dacă nu am bumper ul. Sper doar ca nu mi se strică telefonul de la el. Chiar dacă am semnal se trimit greu mesajele... Nu stiu ce sa cred. Imi pare rau de husa, chiar îmi plăcea... Dar de cât sa se strice mai bine renunț.

Bula
| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

La tara ai si semnal mai slab (releele sunt la departare mai mare decat in oras), ca urmare si conexiunea de internet este mai slaba, cu multe intreruperi.

Husa o poti folosi cand esti la oras, iar pentru tara foloseste o sursa rezistenta din piele (artificiala) captusita, care apara bine de socuri mecanice.

anonim_4396

Păi la oraș am semnal, full. Dar acasă într-adevăr nu am... Dar mie îmi e teamă să nu se strice telefonul. Dar am întrebat pe cineva care are și a zis ca nu se strica. Într-adevăr ia semnalul care e mai slab dar nu strica telefonul.

Bula
| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

N-are de ce sa se strice telefonul de la o amarata carcasa-ornament din tabla de aluminiu.
Doar semnalul se strica si devine mai slab, dar la oras asta nu prea conteaza la semnal mare.

anonim_4396

La oraș da am semnal bun. Doar la țară nu am. Dar acum am dat-o jos că mai am una din plastic și o folosesc pe aia. Mi se pare și mai ușoară.