M-am gandit la asta ))))))))))))
Pai daca te intelegi bine asa crezi ce ar fi asa greu? sau daca refuza sa iti vorbeasca te ignora e clar ca te-a blocat
Pai asa suna, cu nr ascuns
Cu nr. ascuns suna, doar ca daca nu a bifat si blocare pentru nr. ascuns, atunci il pot apela asa
Pai inteleg ce zici da e blocat numarul tau daca tu suni cu ascuns nu ii va recunoaste numar real doar cel ascuns si de n-are blocat ascuns atunci oricum ii va suna
Da, doar ca ideea mea si intrebarea se referea daca am vreo posibilitate sa aflu daca mi-a blocat numarul fara sa-l apelez? Ideea e ca eu ii trimit msg respectivului si vreau sa aflu daca le primeste si nu raspunde din egoism si ambitie, sau nu raspunde pentru ca ma are la block
Nu stiu, ma gandeam ca poate in raportul de livrare al mesajului apare cv diferit in momentul in care trm un mesaj unei persoane care te are la block, sau stiu eu, exista ceva prin care sa-ti dai seama Oricum multumesc pentru idei
Mai bine mergi si intrebi personal daca iti pasa si sunteti prietene si gata... sau scrie-i pe Facebook sau undeva fara sms
Da, ideea e ca pe whatsapp si Facebook nu m-a blocat si ma gandeam, de ce ar face-o pe telefon?! dar mintea omului e plina de surprize.
Daca vrei sa scapi de indoiele intrebi sau scrii si gata...
anonim_4396 întreabă: