anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Exista vreo posibilitate sa aflu daca cineva mi-a blocat numarul, fara a fi nevoita sa apelez acea persoana?
Mesajele se livreaza, insa stiu ca acest lucru se intampla si in cazul in care acea persoana te-a blocat. Stiu, ar fi mai simplu sa-l apelez si astfel as afla imediat daca sunt sau nu blocata, dar as incerca alta varianta, asta daca exista.

FUNDA!

13 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

Mergi la persoana aia si fii directa in fata si intrebi mai blocat

| Georgiana0216 a răspuns (pentru cfrtobias):

M-am gandit la asta laughing))))))))))))

| cfrtobias a răspuns (pentru Georgiana0216):

Pai daca te intelegi bine asa crezi ce ar fi asa greu? sau daca refuza sa iti vorbeasca te ignora e clar ca te-a blocat

| bodanus a răspuns:

Buna incearca #31# si nr apelantului si vezi daca raspunde

| cfrtobias a răspuns (pentru bodanus):

Pai sa zicem ca e numar ascuns si ea are blocat e clar ca nu va recunoaste numar eu asa cred nu e asa? laughing

| Georgiana0216 a răspuns (pentru bodanus):

Pai asa suna, cu nr ascuns happy

Cu nr. ascuns suna, doar ca daca nu a bifat si blocare pentru nr. ascuns, atunci il pot apela asa happy

Pai inteleg ce zici da e blocat numarul tau daca tu suni cu ascuns nu ii va recunoaste numar real doar cel ascuns si de n-are blocat ascuns atunci oricum ii va suna

Da, doar ca ideea mea si intrebarea se referea daca am vreo posibilitate sa aflu daca mi-a blocat numarul fara sa-l apelez? Ideea e ca eu ii trimit msg respectivului si vreau sa aflu daca le primeste si nu raspunde din egoism si ambitie, sau nu raspunde pentru ca ma are la block happy

Nu stiu, ma gandeam ca poate in raportul de livrare al mesajului apare cv diferit in momentul in care trm un mesaj unei persoane care te are la block, sau stiu eu, exista ceva prin care sa-ti dai seama happy Oricum multumesc pentru idei happy

Mai bine mergi si intrebi personal daca iti pasa si sunteti prietene si gata... sau scrie-i pe Facebook sau undeva fara sms

Da, ideea e ca pe whatsapp si Facebook nu m-a blocat si ma gandeam, de ce ar face-o pe telefon?! dar mintea omului e plina de surprize.

Daca vrei sa scapi de indoiele intrebi sau scrii si gata...