Am acelasi telefon ca al tau. elibereaza-ti memoria.sterge:poze,muzica sau aplicatii care consuma foarte multt.cablul tau, nu functioneaza cum tebuie. telefonul are 8gb memorie, probabil ai foarte multe poze/muzica/jocuri ...dezinstaleaza-ti ce nu iti trebuie, ps. poti aia si virusi, ai grija cu ei. acum 2 saptamani circula un virus pe facebook ..si cred ca ai virusi, instaleaza-ti de pe magzinPlay :mobile security & antivirus, sau, avira.sunt cele mai bune programe de antivirus. funda?
Nu e asta am dat si wipe la telefon de cateva ori, dar am rezolvat-o. e complicat adica nu stiu ce **** telefonul are 3 memori integrate una de 2 de 1gb si una de 4 gb. si i-am dat de vreo 3 ori wipe la tel si acum imi instaleaza jocuriile in spatiu ala de 4 gb. mersi oricum iti dau si funda
Nu e asta am dat si wipe la telefon de cateva ori, dar am rezolvat-o. e complicat adica nu stiu ce **** telefonul are 3 memori integrate una de 2 de 1gb si una de 4 gb. si i-am dat de vreo 3 ori wipe la tel si acum imi instaleaza jocuriile in spatiu ala de 4 gb. mersi oricum iti dau si funda numa sa imi spui cum iti dau funda ca nu stiu
AlexMaftei2001 întreabă: