| VisezCuOchiiDeschisi a întrebat:

Sa imi iau iOS 8.3 pentru iphone 4s? Din pacate, in urma cu cateva luni am facut update si mi-am luat iOS 8.1(update din meniul iphone-ului si regret). Am o memorie de 6gb(5 fiind folostiti). Credeti ca ar fi bine sa iau aceasta noua versiune? Si as mai vrea sa intreb daca modul in care actualizam (itunes sau direct de pe telefon) afecteaza buna functionare a telefonului? Va multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| nutuxcristian a răspuns:

Salut! Doar ce m-am logat pe site si am dat de intrebarea ta; si eu am tot un iPhone 4S si cu greu am rezistat sa nu imi actualizez la iOS 8, insa nu am facut-o; eu am iOS 7.1.2. Tot ce vreau sa iti spun e sa nu iti faci OTA actualizarea(over the air) ci sa conectezi telefonul la iTunes pe PC/MAC pentru o functionare buna a sistemului de operare pe telefon.
PS. Nici nu ma mai gandesc sa imi pun iOS 8.

| VisezCuOchiiDeschisi explică (pentru nutuxcristian):

Buna! Iti multumesc mult mult! Ma gandeam eu ca totusi e o diferinta intre a actualiza din meniu si conectand la pc. Eu am actualizat ulterior din meniu, si e un dezastru. Iar acum ma gandesc ca poate daca as actualiza din pc ar fi mai ok...

| nutuxcristian a răspuns (pentru VisezCuOchiiDeschisi):

Da, poti relua procedeul.
Conectezi iPhone-ul la iTunes prin USB si dai 'Actualizare Software'.

| LenoreVoldaren a răspuns:

*Am uitat să menţionez la cealaltă întrebare a ta: Nu contează cum îţi actualizezi telefonul! OTA sau prin cablu cu iTunes, tot la fel se mişcă, tot iOS ai pe el, tot Apple iPhone se numeşte, nu are relevanţă!