Buna! Eu am un Huawei y6 2018 de o luna si pot sa-ti zic ca e o porcarie. Am probleme uneori cand trebuie sa intru pe Facebook. Deci pur si simplu nu vrea. Am probleme in a scrie mesaje din cauza autocorectului si ca se misca greu. Pana si tastatura de la vechiul Samsung era mai buna. Nu mai zic ca de multe ori mi s-a blocat telefonul. Imi vine sa-l sparg de nervi. Bateria nu ma incanta asa tare si telefonul a inceput sa se miste greu. Deci, nu recomand!
Eu am la fel dar nu patesc ce patesti tu. Il am de mai multe luni. Nu telefonul are probleme ci utilizatorul.
Am inteles, deci ma faci defect
Nu o lua ca pe o jignire, nu am vrut sa reiasa asta. Dar multi se vaita de telefoanele lor si cand te uiti la ele au aplicatii deschise cu duiumul, memoria full etc. Dupa ce-i faci o „curatare" se schimba treaba.
Nu recomand nici huaewy din clasa y nici galaxy din clasa j. un s, la Samsung
chiar daca e mai vechi. decat sa iei un rahat de Samsung j, si sa nu vezi nimic pe ecran cand iesi la lumina, la soare.
Nu sunt de acord, s-urile te ard la mâini dupa 10 minute de stat încontinuu și se descarcă 5% pe minut...în schimb j-urile nu fac asta