| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna, saptamana viitoare vreau sa imi iau un telefon..sunt indecisa intre Huawei Y6 si Samsung Galaxy J4 Plus...mie imi plac aman2 dar care e mai bun?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu am un Huawei y6 2018 de o luna si pot sa-ti zic ca e o porcarie. Am probleme uneori cand trebuie sa intru pe Facebook. Deci pur si simplu nu vrea. Am probleme in a scrie mesaje din cauza autocorectului si ca se misca greu. Pana si tastatura de la vechiul Samsung era mai buna. Nu mai zic ca de multe ori mi s-a blocat telefonul. Imi vine sa-l sparg de nervi. Bateria nu ma incanta asa tare si telefonul a inceput sa se miste greu. Deci, nu recomand!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu recomand nici huaewy din clasa y nici galaxy din clasa j. happy un s, la Samsung happy chiar daca e mai vechi. decat sa iei un rahat de Samsung j, si sa nu vezi nimic pe ecran cand iesi la lumina, la soare.

| Răcă2211 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt de acord, s-urile te ard la mâini dupa 10 minute de stat încontinuu și se descarcă 5% pe minut...în schimb j-urile nu fac asta

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am la fel dar nu patesc ce patesti tu. Il am de mai multe luni. Nu telefonul are probleme ci utilizatorul.

| darrio2007 a răspuns:

Ca pret, Huawei Y6.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Am inteles, deci ma faci defect laughing

| CerCopiTec a răspuns:

Samsung clar

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu o lua ca pe o jignire, nu am vrut sa reiasa asta. Dar multi se vaita de telefoanele lor si cand te uiti la ele au aplicatii deschise cu duiumul, memoria full etc. Dupa ce-i faci o „curatare" se schimba treaba.