| Esmeraldaa a întrebat:

Buna seara,am si eu o întrebare, cum fac sa bag muzica pe iPhone de pe calc? am încercat dar nu merge.ce-i drept nu prea știu sa umblu pe el, abia l-am primit cadou... daca mă puteți ajuta si pe mine...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Te ajut eu, si eu am iPhone.
Ca sa poti sa transferi ceva pe un iPhone, iPad sau iPod touch, trebuie sa transferi prin iTunes.
iTunes este o aplicatie gratuita care se poate lua dupa acest link: http://www.apple.com/itunes/
Dupa ce instalezi iTunes si iPhoneul este conectat la PC, poti transfera majoritatea melodiilor, o sa iti apara in itunes in partea stanga cum se numeste iphoneul tau. Muzica ca sa o transferi o bagi prima oara in partea dreapta sus (la Music, TV Shows, etc) si apoi de-acolo direct pe iphone.
Sper ca te-am putut ajuta :)

6 răspunsuri:
| GIRLBELIEBER a răspuns:

Pai : in primul rand trebuie sa ai un cablu de date, scrii cine o canta si melodia cum se numeste[eu am un site de unde pot sa scot 3 melodii pe zi se numeste fisierulmeu.ro] dupa ce ai scris melodia si cine o canta si download scrii dupa el "in fisierul meu" ex: http://www. google.ro/url? sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Ffisierulmeu.ro%2F41CPV7ZFBDQS%2FJustin-Bieber-As-Long-As-You-Love-Me-mp3.html&ei=XQRqUPHOHfSM4gS0noDIAw&usg=AFQjCNF3KTfcczS7DAYFbmX017UOLtwuYA&sig2=4n1EY7R1NeCkQyAeKZIVOg trebuie sa astepti secundele primite si dupa aceia sa dai download 1 in caz ca iti apare download 2 tu sa dai 1. sper ca ti-am fost de ajutor

| Esmeraldaa explică:

Nu prea am inteles...deci cablu de date am.il deschid, imi apare open folder si vreau sa dau copy paste cum as fi facut cu un stick de exemplu... vreau sa bag muzica din calculatorul meu..sa o copiez in iphone.deci nu de pe internet sa downloadez.s-ar putea ca tu sa-mi fii explicat corect, si eu sa nu fii inteles..mersi mult oricum

| Esmeraldaa explică (pentru GIRLBELIEBER):

Nu prea am inteles...deci cablu de date am.il deschid, imi apare open folder si vreau sa dau copy paste cum as fi facut cu un stick de exemplu... vreau sa bag muzica din calculatorul meu..sa o copiez in iphone.deci nu de pe internet sa downloadez.s-ar putea ca tu sa-mi fii explicat corect, si eu sa nu fii inteles..mersi mult oricum

| GIRLBELIEBER a răspuns (pentru Esmeraldaa):

Pai mie imi apare cam asa: imi bag cablul de date iar in my compiuter imi apare [f] [g] adica cele din telefon sau cele de pe memory card mie imi sun t melodiile pe memory card asa ca dau acolo folderul de pe muzica mi se numeste Recieved si dau acolo si imi apare lista cu melodii foloseste siteul ala de care ti-am zis si apoi deschizi unde iti salvezi melodiile downloadate si o tragi in lista da de la muzica d epe tel si gata... la mine asa e dar pe stick nu stiu cum e pentru ca nu l-am folosit niciodata dar sper ca ti-am fost totusi de ajutor sper sa reusesti si sa intelegi

| Esmeraldaa explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult de tothappy chiar acum incerc!

| Esmeraldaa explică (pentru GIRLBELIEBER):

Mersi mult de tothappy am inteles, dar intre timp am incercat asta cu itunes. il downloadez acum.mersi