Am aplicații wapp, insta, snap, tik tok și atât, și aseară de la 80 și ceva s a descarcat la 70 și ceva, și mai devreme de la 92 la 91 după 90 am văzut
Are bateria 5000, cam 2% 3%, să urmăresc în seara asta de la 70 și ceva și va mai spun mâine
Probabil ai cumpărat un telefon defect din punct de vedere hardware, în mod normal nici telefoanele mai ieftine și cu baterii mai mici de 5000 nu ar păți așa. Cel puțin eu îl încarc când prind, mai ales peste noapte, și nu mă plâng după un an și jumătate de utilizare. Înainte să îl duci la reparat, încearcă să îi dai o resetare din fabrică și vezi dacă problema este rezolvată. Dacă nu, altă baterie.
Nu l-am cumpărat de la second-hand, l-am cumpărat dintr un magazin Telekom la liber.
Uite că se mai întâmplă chiar dacă are bateria 5000, nu ii dau resetare, nu îl am de 1 an jumate, am specificat asta, îl am din luna martie
De aseară pana azi la 5 dimineața, aveam 57% de seara, și a scăzut la 55%, înainte nu mi se descarca nici un procent, de când l am ținut peste noapte a început
De aseară aveam 57% și azi a scăzut la 55% când am întrat la 5 dimineata și l am băgat la încărcat din nou, înainte nu facea așa
Nu e grav. E normal. Uita te la utilizarea bateriei si vezi cine a consumat cele 2 procente.
M am uitat, sunt trecute la inactive dar tot consuma, înainte nu se întâmpla
anonim_4396 întreabă:
f22c10 întreabă: