Sa nu te mai prind cu mizeriile astea conspirationiste, asta este primul avertisment.
Iti spun nu numai eu, ci si altii, ca informatia pe care o posezi este absolut gresita.
Instalatiile, nu stiu unde zici tu ca le-au montat, sunt montate in general noaptea pentru ca 1. atunci sunt foarte putini utilizatori pe care sa ii deranjeze cat timp fac modificari la retea si 2. nu sunt omeni multi care sa solicite reteaua, astfel ca retelistii sa se asigure ca reteaua va lucra in conditii optime si ca totul functioneaza asa cum trebuie, facand testele de rigoare... Logic!
Revenind la avertisment, am contactat moderatorii. Daca mai continui sa sustii conspiratia si sa abordezi intr-un mod rau comunitatea, voi fi silit sa te raportez pentru a-ti fi inchis contul. Sa nu zici ca iti este inchis fara motiv, pentru ca sunt motive, dintre care doua destul de evidente: imprastierea informatiilor eronate si limbajul abordat.
Eu am vorbit intotdeauna frumos, iar daca am fost jignit & injurat am raspuns intr-un mod cat de cat mai frumos decat cei care au procedat asa urat. Eu nu instig pe nimeni, iar daca stai bine sa te uiti ai sa observi faptul ca eu abia scriu cateva comentarii la cateva luni de zile. Nu sunt aici sa comentez prea mult, iar ceea ce mi-ai scris in legatura cu 5G este gresit ( nu stiu unde ai citit asemenea minciuni ) si repet vei vedea asta in 2-3 ani. Eu nu am vorbesc cu moderatorii dar am sa contactez administratorul pe care il cunosc si voi spune ca sunt abuzat in site-ul lui si mi-au fost sterse raspunsuri reale. Eu am raportat un gunoi care trebuia pedepsit si nu era necesar sa-mi stergi raspunsurile bune, fiindca nu m-am nascut ieri ca nu stiu multe lucruri. Un editor trebuie sa ramana neutru, nu sa stearga comentarii la care nu stie raspunsurile. Am putea comenta multe dar vei vedea in viitorul apropiat cat de multa dreptate am.
Tu habar n-ai ce-i 5G si-mi indrugi ca vad in 2-3 ani.
Ce-am sa vad omule? Aceeasi depravati social pupatori de moaste si cersetori de ajutor social? Aceeasi corupti si aceeasi imbecili manipulatori? Aceeasi saraci si neindreptatiti social si moral? Aceeasi incalzire globala cauzata de gunoaiele aruncate aiurea? Aceeasi puradei terminati de viata? Aceeasi paraziti?
Tehnologia se schimba din bine in mai bine, util in mai util, oamenii nu. Considera mai intai ca oamenii sunt problema, nu tehnologia.
Atunci, daca nu exista corelatie intre montarea antenelor si mentenanta sigura, care este motivul? Ce se vrea?
Crezi ca guvernul vrea sa te controleze? Vrea sa-ti stie mesajele de pe Facebook?
Omule, munca costa bani reali, oriunde s-ar face asta; nimeni nu da doi bani pe tine nici pe mine, stai calm.
Alin12alin întreabă:
VizireanuMihai întreabă: