| Ene_Cristi_1990 a întrebat:

Buna seara, ce telefon mi-ati recomnada tinand cont ca am un ipad 4... bugetul este de maxim 12 mil. Va multumesc!

4 răspunsuri:
| TheTimeKiller a răspuns:

1.Ce legatura are Ipad-ul cu telefonul?
Raspuns:http://www.emag.ro/......EJBVNBBBM/
avantaje:
-este quad-core(nu sunt prea multe telefoane la pret accesibil cu un procesor bun);
-Ecran de 4.3 inci;
-Se misca foarte, foarte bine;
-Jocurile ruleaza excelent
-Claritate buna a sunetului
-Pret accesibil
Contra:
-ABSOLUT NIMIC.

| Andrei1099 a răspuns (pentru TheTimeKiller):

Ai uitat ca si bateria este buna! Recomand si eu tot Allview P5 Quad. Primul quad-core romanesc.

| pROMANIA a răspuns:

Daca e Maxim 12, atunci cauta non-stop ofertele de pe okazii.ro si gaseste-ti un Samsung Galaxy S3, in cel mai rau caz, iti iei un S2 sigilat. Nicidecum Allview. Daca chiar vrei specificatii S3, intr-un telefon la jumatate de pret, atunci Acer CloudMobile S500 e alegerea perfecta. La urma urmei, de aia e best-buy-ul anului 2012. Si eu tot Acer vreau sa cumpar, dar pentru ca stocurile se termina foarte repede, abia mai gasesti. Salut.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Buna!
Pai..In primul rand SI EU as recomanda Allview P5 QUAD. Si nu prea mai merge sa spui ca este marca romaneasca, pentru ca se stie ca de curand face niste telefoane FOARTE BUNE!
Si nu, nu are nici un dezavantaj. Daca ii cauti nod in papura, ai putea spune ca bateria putea fi mai mare. - 1100 Ron
-------------
Allview P6 Stony - Da, alt telefon Allview. Acesta se bazeaza mai mult pe ecran. Are ecran mai mare ca la P5, De 4.65" (vs 4.5"), HD ( vs qHD) Si este SuperAMOLED (vs IPS LCD)! Deci acel ecran face cat tot telefonul. Este mai subtire, memorie interna mai mare, dar bateria tine mai putin.- 1300Ron, Resigilat - 1150Ron
-----------
LG Optimus L9 - Din cele 3 telefoane, pe acesta il recomand! Are ecranul cel mai mare, de 4.7", este cel mai frumos, mai performant ca P6 Stony, upgradabil la Android v4.1 JellyBean, Baterie buna, etc...Pret - 950Ron

Succes!