Salut,
Traficul alocat in cadrul unei optiuni este valabil 30 de zile din momentul activarii. In momentul in care expira optiunea, expira si traficul aferent acesteia.
Cu prietenie,
Orange Helper.
Habar n-am ce fel de reprezenntant esti tu si la ce Orange lucrezi, dar eu consider ca la aceasta intrebare ar trebui sa-mi raspunda cineva care lucreaza cu adevarat la Orange Romania. Tocmai de aceea am si contactat Orange Romania si vreau sa vad daca e chiar asa cum zici tu mai sus. Nu stiu daca ai citit, sau nu, dar eu am avut si alte optiuni active, minutele si mesajele au expirat, iar traficul de date a ramas si am folosit pana i-am terminat. Asemanator si cu traficul gratuit timp de sapte zile. Dupa sapte zile nu se sterg din cont, inca continua sa ramana acolo si merg consumati. In fine, posibil sa fie o alta poveste cu ofertele create de pe nelimiteaza-te. M-am uitat si in contul meu, pe site-ul Orange si la valabilitatea traficului de date arata o liniuta, fata de minute si mesaje la care e trecuta si data in care expira.