Bună.
Iphone-ul nu îmi place sub nicio formă. Am avut unul, l-am scăpat şi s-a spart. Deci nu este prea rezistent. Acum am un Samsung Galaxy S3 şi sunt foarte mulţumită de el. L-am scăpat de câteva ori, ce e drept, şi văd că a supravieţuit. Şi de obicei am grijă de telefoane, să nu crezi că jonglează dintr-un perete în altul. Cu Iphone-ul a fost un mic accident, că mi-a căzut din buzunar în timp ce alergam. Revenind la Galaxy S3, este un telefon absolut perfect, cel puţin mie îmi satisface toate necesităţile - face imagini de bună calitate, jocurile rulează fără să se blocheze, iar sistemul de operare Android este uşor de utilizat şi confortabil. Nu spun să îţi cumperi S3, cumpără-ţi un S4 sau un S5. Eu am cumpărat S3-ul fiindcă acela era ultimul model apărut acum un an. Probabil îl voi schimba şi eu cu S5, imediat ce va apărea şi în România.
Toate cele bune!
Daca te grabesti sa iti cumperi telefon uita-te la HTC ONE sau Sony Xperia Z2.Eu ti-as recomanda HTC One, este cel mai bun smartphone al momentului cu Android.
Eu as atepta S5 ca are tehnologie mai noua si arata mai bine. Plus ca celelalte se vor ieftini.
IPhone 5s este cea mai buna alegere a momentului (pana la lansarea iPhone 6). iOS este cel mai simplu de utilizat sistem de operare pentru mobil si ofera accesul la un ecosistem unic, cu software, hardware si servicii imbinate aproape perfect.
Dar crezi ca marimea lui este un dezavantaj? Adica parerea ta...pe tine te deranjeaza sau te-ai obisnuit?
Eu as spune sa îți cumperi un S4 sau dacă nu ești nerăbdătoare sa îți cumperi telefon poți aștepta pana apare S5 si in România.nu te-as sfătui sa îți iei iPhone pentru ca sunt foarte fragile eu am iPhone 4S si mi-a căzut o data de pe masa(i-l aveam la încărcat) si mi sa făcut ecranul praf
Eu nu consider că este un dezavantaj. Şi oricum, nu e chiar atât de mare, precum Note 3, de exemplu. M-am obişnuit cu el şi îmi place că văd totul clar, mai ales paginile pe Internet.
As vrea sa astept pana ce apare S5, dar de Nokia Lumia ce zici? Adica mi se pare interesant windows 8 si felu cum arata dar nu stiu cat de bun e.